Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Булевард Демокрация на 29-ти септември

Служителите на РЗИ Бургас протестират заради ниско заплащане, за исканията и протеста им - в първия час на предаването. Тогава ще отскочим и до Маринка и Крушевец, за да видим какви са изборните нагласи там. 
Намериха черната кутия на самолета, който се разби на авиобаза "Безмер" случая коментира във втория час полк. Любен Лозанов, който е с дългогодишен ръководен опит в безопасността на полетите към Щаба на Военно-въздушните сили. 
Бургаското основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ вече разполага с нов учебен корпус с физкултурен салон. Ще ви разкажем за новата придобивка в последния час на предаването, когато ще отскочим и до Болярово. 
Очаквайте спорт и културен афиш, както и любопитни коментари от социалната мрежа.
Началото е след новините в 15 часа. Може да се свържете с нас традиционно по телефон, на  82 59 95 с код 056, или онлайн във Фейсбук, Инстаграм и Туитър. Водещ е Калина Енчева.

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ч.:

Обичайте тези, които са добри с вас, прощавайте на тези,които ви нараняват и вярвайте, че хубавото предстои! Прекрасна неделя ви желаем днес и ви каним да бъдете с нас във времето за релакс и сладки приказки на БНР – Бургас , звукорежисьор е Стефан Генчев, аз съм Стефка Бакърджиева. Ето и събеседниците в предаването ни днес:  -..

публикувано на 27.11.22 в 11:30

Ден до пладне на 26-ти ноември

Темите в предаването Ден до пладне: Мигрантският натиск и работата на полицията са първата ни тема в предаването. Ще обобщим случаите от седмицата в началото на предаването. Като продължение на темата са данните от прокуратурата оповестени по-рано през седмицата. Заради завишените случаи Окръжната прокуратура проведе спешна среща с представители на..

публикувано на 26.11.22 в 08:40

Булевард Демокрация на 25-ти ноември

Темите в  предаването днес: Болярово настоява да бъде възстановено граничното управление в общината и не е съгласно само част от служителите му да бъдат върнати на работа, каквото е предложението на МВР. Позицията на кмета Христо Христов представя Нина Рангелова Ръст на случаите на насилие на жени се отчита в бургаска област, данните бяха..

публикувано на 25.11.22 в 14:09
Дядо Коледа в своята шейна 
близо до градчето Рованиеми, считано за негов официален дом

"Радио айляк" e в коледното настроение

В „Радио айляк“ днес темата е за подаръците, празничното настроение и изненадите. Данчо Грозев ще ни разкаже кой помага на белобрадия старец в Бургас. Как да се свържете с него?  Защо е създадена „Агенция Дядо Коледа“?  Става ли му още костюмът след като си похапва лакомства от всеки дом? Ще ни каже и какво обича да прави в свободното си време и..

публикувано на 25.11.22 в 10:04

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 25 НОЕМВРИ:

Дайте на всеки ден шанса да бъде най-хубавият ден в живота ви. Днес предстои такъв делник.  Добро утро  в петък, 25 ноември! ☕ Екипът ни е: звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Ивайло Пеев, аз съм Стефка Бакърджиева.  Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: - Черният петък е един от най-големите дни за пазаруване..

публикувано на 25.11.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 24-ти ноември

Темите в предаването:  Окръжната прокуратура в Бургас проведе спешна среща с представители на местната власт, ръководството на бургаската полиция,началниците на районни управления и областния управител Мария Нейкова заради мигрантския натиск в региона. Повече от кореспондента на БНР Даниела Костадинова Поредна дискусия за и против промени в..

публикувано на 24.11.22 в 14:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 24 НОЕМВРИ!

Престъпленията, свързани с увеличения мигрантски натиск, с дрога и кражби на имущество и коли, ще бъдат обсъдени днес по инициатива на  окръжния прокурор на Бургас Георги Чинев. В работната среща от 10.30 ще участват областният управител и кметовете на 13-те общини в областта, ОД на МВР и началниците на районни управления.   Проблемът с..

публикувано на 24.11.22 в 06:30