Живко Табаков: Българското Черноморие е уникалноБългарското Черноморие е предпочитана дестинация за лятна почивка на общинския съветник Живко Табаков. Въпреки че от години работи в сферата на туризма, той се опитва да не гледа много критично към предлаганите услуги и качеството на обслужване.

"Когато избирам дълга почивка задължително избирам България. Когато е някаква кратка дестинация в друга държава, предпочитам да видя световните забележителности там. Моят основен критерий е времето,  с което разполагам. Най-често избираната спа дестинация е Велинград. Изключително съм критичен към обслужването, но не и да го изразявам публично, а когато съм на почивка не гледам толкова професионално  и не съм толкова критичен. Българското Черноморие е уникално, без значение дали става дума за Северното или Южното. Рим ми е една от любимите дестинации, харесвам и Париж, също и Барселона..."

Живко Табаков допълни, че планира през следващата година да посети за по-дълго време Лондон.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.