"Богориди" посреща с романтична украса

Безплатно кино са подготвили от проекта БулевАрт

Снимка: община Бургас

Улица "Богориди" днес е по-романтична, а влюбените могат да се разходят под цветни чадъри. Инициативата е на партньорите в проекта БулевАрт - хора на бизнеса и изкуството, подпомогнати от община Бургас по повод 14 февруари. Жителите и гостите на града са поканени на филмови прожекции на открито. Екранът ще бъде разположен до Регионалната библиотека "Пейо Яворов" на ул. "Алеко Богориди" 21. Прожекциите, организирани от екипа на БулевАрт, ще са в часовия диапазон от 17:30 до 20.30. Началото дава класиката с Чарли Чаплин  -  "Светлините на града". Филмът "Преливане" на режисьорите Деница Ганева и Виктория Желязкова. От 19:30 ч. до 19:50 часа е прожекцията на снимки от Тодор Тодоров - "Любов в Града". 

Проектът БулевАрт (https://www.boulevart.bg/) е инициатива на Община Бургас, която показва как с малко въображение и желание, бизнес и изкуство могат да се обединят в интересна колаборация, а улицата да стане нещо повече от място за придвижване.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.