Нелегални таксита незаконно практикували на аеропорта

  Нелегални те таксита поставя ли под риск сигурността на пътниците на летище Бургас. Това твърди собственикът на таксиметрова компания Недялко Кирезиев. Според предприемач а , чиято фирма е определена с..

публикувано на 03.06.13 в 16:46

Международен Татуфест и байк шоу ще има в Бургас

  Това лято за първи път в Бургас ще се проведе Международен фестивал на татуировката - Tattoo Convention Burgas. На 31 август и 1 септември в и около сградата на НХК ще покажат своите умения, въображение и талант местни татуисти от града и страната, наред..

публикувано на 03.06.13 в 16:37

Наградиха Бургас за екомобилност

  Община Бургас получи приз за устойчивост на градските политики в сферата на управлението на транспорта. Това стана по време на годишната среща на Европейската конференция за управление на мобилността (ECOMM), която се проведе в Йевле, Кралство Швеция,..

публикувано на 03.06.13 в 14:59

Експозиция разказва историята на летище Бургас

  Изложба "Бургас и авиацията", която показва развитието на Летище Бургас и авиационната техника от 20- те години на XX век до днес, ще бъде открита днес от 18.00 часа в Морското казино. Експозицията включва факсимилета и фотоси, проследяващи създаването..

публикувано на 03.06.13 в 12:19

И в Созопол откриха летния сезон

  Летният сезон в Созопол беше открит снощи със спектакъл „Идвам от древността - отивам в бъдещето”.  В концерт-спектакъла се включиха самодейни групи и местни изпълнители, а гостите в читалището се насладиха на продължилия много повече от предвиденото..

публикувано на 03.06.13 в 12:07

Плашат таксиджии, опитали се да работят на летище Бургас

  Таксиметрови шофьори от Бургас входираха днес жалба в ОД на МВР Бургас за това, че неизвестни към момента двама мъже са ги заплашвали със саморазправа, ако спират на летище Бургас, съобщиха от полицията. Таксиметровите шофьори се опитвали да работят на..

публикувано на 03.06.13 в 11:26

Таван 8% лихви по кредитите ще иска „Атака”

          Предстои партия "Атака"  да внесе в Народното събрание законопроект за ограничаване на лихвите по кредитите. Това съобщи в „Неделя 150” по БНР депутатът проф. Станислав Станилов. По думите му нерегулираният финансов капитал е довел сегашната..

публикувано на 02.06.13 в 15:52

Бургас се преклони пред героите

  Въпреки лошото време,стотици  бургазлии почетоха паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България, пред паметника на поета-революционер в Морската градина днес. Представители на бургаското духовенство отслужиха заупокойно молитва в памет на..

публикувано на 02.06.13 в 14:14

Безплатни разходки по Ропотамо за хората с увреждания

    Хората с увреждания ще ползват напълно безплатно моторните лодки, които извършват туристически разходки по река Ропотамо. Фирмата наемател на атракциона обяви, че плавателните съдове са достъпни за трудноподвижни туристи и те ще се возят без пари до..

публикувано на 02.06.13 в 13:19

Фестивал на етносите започва утре в Меден рудник

Фестивал на етносите „Шарено котле”,ще се проведе  в най - големият бургаски комплекс Меден рудник  утре. Организатор  е  читалище „Св.  Кирил и Методий 1985”. Празникът се осъществява с подкрепата на  фондация „Америка за България“”.  Обединяващи в този..

публикувано на 31.05.13 в 14:45