Резултати : Autor Krasimir Martinov

Social organizations help the “unseen” children

We have all caught sight of them – tattered, carrying rubbish around, begging for money or reaching out for someone’s purse with nimble fingers. And many of us, frequently outraged at the sight of them, never seem to ask ourselves – why aren’t these..

01.06.20 12:05 |

Bulgaria atraerá a turistas ofreciendo sombrillas y tumbonas gratuitas en sus playas

En diecisiete de las playas del litoral búlgaro del mar Negro el uso de los implementos playeros será gratuito. Así lo ha precisado en el centro de veraneo Slanchev Briag (en español, Costa del Sol), la ministra búlgara de Turismo,..

27.05.20 07:06 |

I tërheqim turistët me çadra dhe shezlongje falas

Në 23 plazhe në bregdetin bullgar pajisjet e plazhit do të jenë falas, bëri të ditur në Sllënçev Brjag Ministrja e Turizmit Nikolina Angellkova. Në det ajo zhvilloi një sërë takimesh me përfaqësues të degës turistike para fillimit të stinës verore, e..

26.05.20 14:27 |

Şemsiye ve şezlong ücretlerinde yüzde 50'lik indirim yapılacak

Turizm Bakanı Nikolina Angelkova, Karadeniz beldelerinde bulunan 17 plajda şezlong ve şemsiyelerin ücretsiz olacağını açıkladı. Bakan Angelkova bu açıklamayı yaz sezonu başlamadan turizmcilerle yaptığı görüşmeler kapsamında Slanchev Bryag'ta (Sunny..

26.05.20 12:38 |

COVID-19 iyiliğin de bulaşıcı olduğunu gösterdi

Teyit edilen yeni vakalar! Bir vaka daha! Bir daha, bir daha... COVID-19 denen acının yeni teyitlerini yeterince dinledik ve dinliyoruz. Yeni pozitif test sonucu haberleri gelmeye devam ederken "korona" denen saldırganı yenme iradesi de artıyor. Çünkü acı,..

18.03.20 09:49 |

İlk koronavirüs vakalarının Bulgaristan’da baş göstermesinden sonra neler bilmeli ve nasıl korunmalıyız

Covid -19’un ilk pozitif testlerinin Bulgaristan’da doğrulanmasından sonra hükümet Milli Operatif Karargah ile beraber virüsün yayılmasının önlenmesi için ek önlemler aldı. Sağlık makamlarının uygulamaya koyduğu daha önemli kısıtlamalar ve temel..

10.03.20 10:36 |

Important – after the first cases of coronavirus in Bulgaria

Having already confirmed the first positive tests for the presence of COVID-19 in Bulgaria, the government of the country, in coordination with the National Crisis Headquarters, adopted additional measures to limit its spread. Check out the..

09.03.20 15:40 |

Pas rasteve të para të koronavirusit në Bullgari

Pasi u ripohuan rastet e para të COVID-19 në Bullgari qeveria e vendit në koordinim me Shtabin Operativ Kombëtar miratoi masa suplementare për kufizimin e përhapjes së tij. Ju ofrojmë kufizimet kryesore në Bullgari dhe rekomandimet e autoriteteve..

09.03.20 14:24 |

Tras los primeros casos de coronavirus en Bulgaria ¿qué hay que saber y cómo prevenirse?

Después de haber quedado ya confirmados los primeros tests de presencia de COVID-19 en Bulgaria, el Gobierno de este país, en coordinación con la Célula Operativa Nacional, ha tomado medidas complementarias para limitar la propagación del..

09.03.20 12:22 |

Kultura tradicionale bullgare është e gjallë në qytetin e vjetër të Zllatogradit

Qyteza e malit të Rodopeve Zllatograd është një nga vendet e pakta ku vizituesi mund ta “prekë” drejtpërsëdrejti kulturën tradicionale të bullgarit dhe ta “shijojë” atë. Shumë afër plazheve me rërë të Greqisë dhe 300 kilometra larg kryeqytetit..

23.02.20 09:25 |