Webcast en español

Резултати : Autor Ivo Ivanov

Vlladimir Perev

Mediat në Maqedoninë e Veriut ndjekin me vëmendje votën në Bullgari

Mediat maqedonase monitorojnë nga afër votimin në Bullgari dhe nuk ka interes tjetër për votën në Maqedoninë e Veriut, përveç reportazheve të shkurtra të realizuara para Ambasadës në Shkup” – njoftoi për Radio Bullgarinë gazetari Vlladimir Perev..

14.11.21 17:33 |

Les médias en Macédoine du Nord suivent attentivement le déroulement du vote en Bulgarie

Les médias macédoniens suivent attentivement le vote en Bulgarie. – a annoncé pour Radio Bulgarie le journaliste de notre voisine du sud-ouest, Vladimir Pérev. A ses dires, les médias attendent les résultats des élections dans notre pays avec..

14.11.21 16:48 |

Third election campaign for 2021 starts in Bulgaria, this time in “2 in 1” format

Election campaign in Bulgaria continues from October 15 until November 13. For the first time in Bulgaria’s democratic history, citizens would vote for a third time in just a year. The early elections for the 47th National Assembly..

15.10.21 08:00 |
Élections 2 en 1

Lancement d’une campagne électorale inédite en Bulgarie…

Le 15 octobre marque le début d’une nouvelle campagne électorale en Bulgarie, la troisième depuis le début de l’année pour des législatives anticipées, qui s’ajoute à celle de l’élection présidentielle, qui aura lieu le 14 novembre, en..

15.10.21 08:00 |

Fillon fushata e tretë parazgjedhore brenda një viti, kësaj here “2 në 1”

Që nga 15 tetori deri në ditën e reflektimit 13 nëntor Bullgaria është në një fushatë parazgjedhore. Për herë të parë në historinë tonë demokratike do të votojmë herën e tretë për parlament për më pak se një viti kalendarik. Zgjedhjet e..

15.10.21 06:15 |

Un nouveau "parti de la contestation" se présentera aux législatives anticipées

Pour la première fois en l'espace d’un an, les Bulgares devront élire trois fois de suite leur Assemblée nationale. C’est ce qui s’impose du fait que la 45e et la 46 e législature se soient avérées incapables de..

16.09.21 15:31 |

One more “party of change” is going to the polls

For the first time Bulgarians will be voting for a third National Assembly in succession in the space of a year. This is so because the 45 th and the 46 th National Assembly failed to form a regular government. And because the..

16.09.21 15:13 |

Një tjetër “parti ndryshimi” po shkon në zgjedhje

Për herë të parë në kuadrin e një viti bullgarët do të votojnë herën e tretë me radhë për një parlament të ri. Kjo imponohet pasi Legjislaturat e 45-të dhe 46-të të Kuvendit Popullor nuk arritën të formojnë një qeveri të rregullt. Paaftësia e..

16.09.21 13:50 |

Otro “partido del cambio” pone rumbo a las elecciones

Por primera vez en un año, los búlgaros votarán por tercera vez consecutiva en unas elecciones parlamentarias. Esto se ha vuelto indispensable tras fracasar las Legislaturas 45ª y 46ª de la Asamblea Nacional en el empeño de alumbrar un Gobierno..

16.09.21 13:27 |

Më pak bullgarë dalin për të votuar në këto zgjedhje në Maqedoninë e Veriut

Dita elektorale në Shkup ecën normalisht dhe pa probleme deri në këtë moment. Këtë e tha në një intervistë për Radio Bullgarinë gazetari Vlladimir Perev nga Maqedonia e Veriut. Sipas tij pritjet për një aktivitet më të ulët elektoral në prag të..

11.07.21 19:27 |