Висенте дел Боске слага край на треньорската си кариера

Висенте дел Боске прекратява треньорската си кариера и потвърди, че напуска поста старши треньор на националния отбор на Испания. Двукратният европейски шампион отпадна в осминафиналната фаза на Европейското първенство след загуба с 0:2 от Италия...

публикувано на 01.07.16 в 11:21

Португалия е първият полуфиналист

Португалия ще играе полуфинал на Евро 2016, след като отстрани с дузпи Полша. Редовното време завърши 1:1, но при изпълненията на дузпите иберийците бяха по-точни и след 5:3 се класираха за следващата фаза.  Роберт Левандовски беше дал аванс на..

публикувано на 01.07.16 в 00:59
Леонид Слуцкий вече не е старши треньор на Русия

Леонид Слуцкий вече не е старши треньор на Русия

Леонид Слуцкий напусна поста старши треньор на националния отбор по футбол на Русия, предава ТАСС, позовавайки се на информация от Руския футболен съюз. Под негово ръководство "Сборная" завърши на последно място във втора група на Европейското..

публикувано на 30.06.16 в 16:41
Даниеле де Роси

Даниеле де Роси и Антонио Кандрева пропускат 1/4-финала на Италия срещу Германия на Евро 2016

Халфът Даниеле де Роси със сигурност ще пропусне четвъртфинала на Европейското първенство по футбол във Франция между съставите на Италия и световния шампион Германия на 2 юли. Ветеранът Де Роси беше заменен принудително в осминафинала с Испания, след като..

публикувано на 30.06.16 в 07:46
Адам Навалка

Селекционерът на Полша Адам Навалка: Левандовски е най-добрата деветка в света

Старши треньорът на полския национален отбор по футбол Адам Навалка заяви, че Роберт Левандовски е най-добрият централен нападател в света. За мен Левандовски е най-добрата деветка в света. Роберт има огромно значение за нашия отбор. Но не само той , заяви..

публикувано на 30.06.16 в 07:37
Еден Азар

Еден Азар пропусна и вчерашната тренировка на белгийците, остава под въпрос за 1/4-финала срещу Уелс на Евро 2016

Капитанът на националния отбор на Белгия по футбол Еден Азар не взе участие в последната тренировка на тима на европейското първенство във Франция. 25-годишният Азар страда от мускулна травма на бедрото на десния крак и се готви по специална програма във..

публикувано на 30.06.16 в 07:34
Даниеле де Роси

Даниеле де Роси пропусна последната тренировка на италианците поради контузия

Полузащитникът Даниеле Де Роси пропусна последната тренировка на италианския национален отбор по футбол поради контузия. Халфът на "Рома" бе сменен принудително в 53-ата минута на мача срещу Испания и не взе участие във вчерашното занимание на "адзурите"...

публикувано на 29.06.16 в 07:33
Рой Ходжсън

Рой Ходжсън на последната си пресконференция: Въобще не знам какво правя тук

Рой Ходжсън логично не беше в настроение на последната си пресконференция като селекционер на английския национален отбор по футбол. Ходжсън подаде оставка след загубата от тима на Исландия с 1:2 на осминафиналите на Евро 2016. Въобще не знам какво правя..

публикувано на 29.06.16 в 07:30
Антонио Конте

Антонио Конте: Нуждаем се от чудо, за да победим германците

Италия се нуждае от чудо, за да победи Германия на четвъртфиналите на европейското първенство по футбол, заяви селекционерът Антонио Конте четири дни преди мача. Той добави, че световните шампиони са с една крачка пред другите седем отбора и срещу тях..

публикувано на 28.06.16 в 17:25
Йоахим Льов

Йоахим Льов: Не сме травмирани от последните загуби срещу Италия

Йоахим Льов отхвърли категорично твърденията в медиите, че германците са травмирани от последните два мача срещу футболния тим на Италия и се страхуват от този съперник. Селекционерът на Бундестима каза, че при загубите на световното първенство през 2006-а..

публикувано на 28.06.16 в 17:19

Исландия прати вкъщи Англия

Исландия поднесе най-голямата изненада на Европейското първенство по футбол, след като победи с 2:1 Англия и се класира за четвъртфиналите на турнира.  Дебютантът на европейски първенства изоставаше в резултата след само 4 минути игра, когато Уейн..

публикувано на 27.06.16 в 23:58
Италия-Испания

Италия детронира еврошампиона

Футболистите на Италия победиха заслужено състава на Испания с 2:0 в предпоследния 1/8-финал на Европейското първенство във Франция. Мачът се изигра на стадион „Стад дьо Франс“ край Париж и донесе много емоции на зрителите. След две поредни титли..

публикувано на 27.06.16 в 21:41
Бернд Щорк

Селекционерът на Унгария Бернд Щорк: Победата на Белгия е заслужена

Селекционерът на унгарския национален отбор по футбол Бернд Щорк призна превъзходството на състава на Белгия при победата на съперника с 4:0 на осминафиналите на европейското първенство. Германският спец обаче като цяло е доволен от представянето на..

публикувано на 27.06.16 в 09:18
Марк Вилмотс

Марк Вилмотс иска повече ефективност в атаката на белгийците

Наставникът на белгийския национален отбор по футбол Марк Вилмотс бе щастлив от победата с 4:0 над тима на Унгария в осминафиналите на европейското първенство, но изрази недоволство от неточностите в завършващата фаза на атаката. Трябваше да водим поне с..

публикувано на 27.06.16 в 09:12
Висенте дел Боске

Висенте дел Боске: Трудно ще повторим резултата от финала на Евро 2012

Селекционерът на Испания Висенте Дел Боске не очаква повторение на резултата от финала на Европейското първенство по футбол през 2012 година, когато испанците победиха състава на Италия с 4:0. Двата отбора се срещат днес в най-интригуващия осминафинал на..

публикувано на 27.06.16 в 09:10
Антонио Конте

Антонио Конте обеща атакуващ футбол срещу испанците

Италианският футбол е известен със защитния си стил на игра, но "адзурите" не смятат да "паркират автобуса" пред вратата си и да чакат чудо в предстоящия осминафинал срещу еврошампиона Испания на Европейското първенство във Франция. Селекционерът на Италия..

публикувано на 27.06.16 в 09:06

Белгия отстрани Унгария, среща Уелс на четвъртфиналите

Белгия разби с 4:0 Унгария и ще се изправи срещу Уелс на четвъртфиналите на Европейското първенство. Тимът на Марк Вилмотс имаше преднина през целия мач, но вкара три гола в заключителните минути.  Унгарците също имаха своите шансове, но ударите..

публикувано на 27.06.16 в 00:05

Германия разби с 3:0 Словакия

Германия продължава убедително на четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол след победа с 3:0 над Словакия. Тимът на Йоахим Льов беше по-добрият в мача и можеше да вкара още голове. Месут Йозил обаче пропусна дузпа и стана първият германец с..

публикувано на 26.06.16 в 20:52

Франция на четвъртфинал след обрат в Лион

Франция е четвъртият четвъртфиналист на Европейското първенство по футбол. Домакините изстрадаха доста победата си с 2:1 над Република Ирландия в Лион, след като губеха с 0:1 след края на първото полувреме. Роби Брейди бе вкарал за ирландците от дузпа още..

публикувано на 26.06.16 в 18:01

Португалия на четвъртфинал след 1:0 над Хърватия

Португалия се класира за четвъртфиналите на Евро 2016, след като победи с 1:0 след продължения Хърватия. Кристиано Роналдо и компания отново не убедиха с представянето си, но пък след 4-то поредно равенство са сред най-добрите 8 отбора в турнира...

публикувано на 26.06.16 в 00:42