Бягството от рискови активи на капиталовите пазари продължава

Бягството от рискови активи продължава за пореден ден на всички капиталови пазари. У нас основният индекс на Българска фондова борса Sofix изтри над 2 процента от стойноста си до 330,82 пункта. Иначе оборотът на регулиран пазар надхвърли 1,7 млн. лева,..

публикувано на 05.10.11 в 07:00

Панически разпродажби на фондовите пазари

          Разпродажбите на финансовите пазари и бягството от рискови активи продължават с пълна сила в световен мащаб като инвеститорите са все по-разтревожени по въпросите с Европейската дългова криза и по-специално влошаващата се ситуация в южната ни..

публикувано на 04.10.11 в 08:20

Sofix на 29-месечно дъно

Българска фондова борса последва пониженията при Европейските акции като инвеститорите са все по-загрижени за дълговата криза в региона, както и за забавянето в разтежа на водещите икономики. Фючърсите върху индексите в САЩ и Азия също се плъзнаха надолу...

публикувано на 03.10.11 в 13:41

Седмичната търговия на БФБ отново стартира с понижения

И тази седмица търговията на Българска фондова борса стартира с понижения, разбира се, следвайки негативната вълна от развитите капиталови пазари. Всеки от борсовите индекси понижава своята стойност с около половин процент като самият Sofix е на равнище..

публикувано на 03.10.11 в 10:15