12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

За последен път Велко Кънев събра актьорската гилдия

За последен път Велко Кънев събра цялата актьорска гилдия. Сбогуваха се във фоайето на Народния театър. Велко Кънев си отиде от този свят на 63 години, пребори го най-коварната болест. Тленните му останки ще почиват в Алеята на творците на Централните..

публикувано на 14.12.11 в 12:43

Надежда Нейнски: За България е важно да се запази значението на европейските институции

В коментар за "12+3" и след срещата на върха на лидерите в Европейския съюз, на която миналата седмица бе договорен план за стабилност, евродепутатът Надежда Нейнски  обясни, че в момента се правят усилия еврозоната и Европейският съюз да..

публикувано на 14.12.11 в 11:13

Валентин Никифоров: За БДЖ ще уведомим Европейската конфедерация на профсъюзите

Валентин Никифоров , заместник-председател на КНСБ и председател на Националния стачен комитет, разказа в "12+3", че митингът на синдикатите, организиран в Пловдив заради изнесеното заседание на МС, е преминал цивилизовано. Категорично..

публикувано на 14.12.11 в 10:31

Министър Трайков: Трябва да се насърчават сектори, които създават висока добавена стойност

Реформите са ясни и в социалната, и в икономическата сфера. Стратегически е важно да се подчертае, че положихме солидна основа с финансовата стабилност , това каза в "12+3" министър Трайчо Трайков . Сега въпросът е как да трансформираме това в..

публикувано на 13.12.11 в 13:33

Дейци на културата: Заедно с министерството направихме една голяма крачка

След днешната среща в Народния театър "Иван Вазов" напрежението между Министерството на културата и творческите и граждански организации ще се преодолее, бяха категорични събеседниците в "12+3". Припомняме, че разногласията настъпиха..

публикувано на 13.12.11 в 11:48

Подпалвачите на коли вече са и в центъра на столицата

36 станаха подпалените през последния месец леки коли в София. През изминалата нощ изгоряха общо 5, като 3 от тях-в близост до Столичната дирекция на полицията. Малко след полунощ първият автомобил пламва зад блок 230 в столичния квартал "Люлин"...

публикувано на 13.12.11 в 11:16

Икономисти: 2012 ще бъде трудна заради неяснотите около европейската икономика

От десет години политическите партии в Европа са подкопавали устоите на Съюза, като са обещавали повече, отколкото икономическата логика позволява, за да бъдат избрани . Това каза премиерът Бойко Борисов по време на Шестата годишна среща на бизнеса с..

публикувано на 13.12.11 в 10:33

Иван Михалев: Има остър дефицит на свобода в българската журналистика

По време на шестия медиен панаир редакторът на сайта capital.bg Иван Михалев заяви, че манипулативната журналистика в момента властва: Тя се развива. Тя получи своята хранителна среда по време на тази криза и избуя много силно в последните 2 години. В..

публикувано на 12.12.11 в 13:02

Делото срещу Алексей Петров ще се гледа в СГС

Делото срещу Алексей Петров ще се гледа в СГС. Всички спекулации, че делото може да бъде отложено по някакви причини, за да отиде в специализирания съд, вече не се актуални. Преди началото на делото Алексей Петров предложи специализираният съд да бъде..

публикувано на 12.12.11 в 12:14

Борислав Цеков: Идеята за обща европейска мечта е невъзможна

Идеята за обща европейска мечта е твърде трудна и невъзможна заради дълбоките корени на националните идентичности, които има в Европа. Това каза Борислав Цеков от Института за модерна политика в предаването "12+3". Винаги е имало налагане отгоре..

публикувано на 12.12.11 в 11:43