12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Египет, Либия, Сирия - Арабската пролет продължава

Арестът на Сейф ал Ислам е поредният повод за разногласия между отделните фракции в Либия.  Условието на групировката, която го държи, е сформиране на новото правителство. Не би трябвало да има никаква изненада от отказа на Либия да предаде Сейф ал Ислам..

публикувано на 21.11.11 в 13:27

Проф. Кръстьо Петков: Пенсионната възраст да се вдига плавно и след широк обществен диалог

В Европа министрите на труда и социалната политика обикновено са посредници между правителството и синдикатите. Когато не си съгласен с определена политика, по-добре е да се оттеглиш , каза в "12+3" проф. Кръстьо Петков . Позовават се на..

публикувано на 21.11.11 в 10:36

Грозев обеща 1 млн. лв., ако му покажат снимка с него в Корпоративна банка

Христо Грозев ще обжалва избора на Любомир Павлов за председател на Съюза на издателите в България. Според Грозев Павлов не е бил с валидно пълномощно на вчерашното заседание, с което да представлява "Медийна група България", която издава..

публикувано на 17.11.11 в 13:05

Делото срещу Бисер Андреев ще се гледа във Варненския окръжен съд

Делото срещу прокурорския син Бисер Андреев за причиняване на смъртта на двама души при катастрофа на бул. "България" ще се гледа във Варненската окръжна прокуратура, съобщи главният прокурор Борис Велчев : Наказателната отговорност е лична и..

публикувано на 17.11.11 в 12:37

Просрочените задължения към "Софийска вода" са 62 млн. лева

Просрочените задължения на компанията към края на октомври възлизат на 62 млн. лв. Това включва домакинства и търговски обекти, като 88% са домакинствата.  Това каза търговският директор в „Софийска вода” Мирослав Митков в предаването "12+3"..

публикувано на 17.11.11 в 12:13

Шопов: Западноевропейският бизнес вече не гледа на региона ни като особено перспективен

Вниманието, което се отделя на Източна Европа, постоянно намалява. Това не поставя под съмнение принадлежността на държави като България и Румъния към трансатлантическата общност, но в същото време означава, че западноевропейският и американският бизнес..

публикувано на 17.11.11 в 11:37

Не достигат мотрисите в БДЖ

Мотрисите по направленията Пловдив-Карлово, Костенец-Септември и Пловдив-Свиленград са недостатъчни, хората пътуват прави или остават по гарите заради липсата на места. Според управителя на БДЖ - "Пътнически превози" Георги Иванов компанията е в..

публикувано на 16.11.11 в 14:02

Константин Тренчев: Големият въпрос е как да постъпят пари в системата

Големият въпрос е как да постъпят пари в системата, а не как да намаляваме разходите? Това каза президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев по повод предложението за вдигане на пенсионната възраст с една година още от януари. Попитан за..

публикувано на 16.11.11 в 13:39

ИПИ: Трябва да се направи нов бюджет за 2012 година

От Института за пазарна икономика заявиха, че трябва да се направи нов бюджет за 2012 година, който да бъде балансиран и да включва и песимистичен сценарий. Според икономистите, само така може да се намали рискът от нова рецесия у нас. В бюджета за 2012..

публикувано на 16.11.11 в 13:02

Светът все още е "мъжки"

Светът все още е "мъжки", а обществото трябва да възпитава лидерски качества у момичетата. Този извод налага изследване на младежката програма към Български фонд за жените. Проучването е сред младежи между 14 и 19 години от 13 града в страната и..

публикувано на 16.11.11 в 12:06