12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Граждански и творчески организации искат цялостна стратегия за филмовия сектор

Изпълнителната агенция "Национален филмов център" да бъде на пряко подчинение на Министерски съвет, поискаха представители на кино гилдията. Искането е записано в проекта за Националната стратегия, като целта е Центърът да стане първостепенен..

публикувано на 15.03.12 в 14:19

Васил Симов: Няма спекула с цените на храните у нас

Няма спекула на пазара, защото той е наводнен с всички видове хранителни стоки. Укриване на стоки няма, по скоро има желание на продавачите да продават на по-висока цена, отколкото са продавали до момента . Това заяви в предаването "12+3"..

публикувано на 15.03.12 в 13:45

Расте броят на жалбите, свързани с банкови услуги и кредитиране

С една част от банките се работи много леко, защото почти не е имало случай, в който след отправена забележка от страна на Комисията за защита на потребителите за наличие на неравноправни клаузи в общите условия, те да не са променени. Това каза пред..

публикувано на 15.03.12 в 12:40

Росен Желязков: Министри не са получавали бонуси от МС

Нещата придобиват доста циничен вид. Личи си, че започва предизборната подготовка за изборите догодина . Това каза в интервю за предаването "12+3" главният секретар на Министерския съвет Росен Желязков относно темата с бонусите. Той бе..

публикувано на 15.03.12 в 11:26

Николай Младенов оцени като изключително успешна българската визита в Катар

Това е най-успешната визита в полза на лобиране на българския бизнес, което до момента сме правили . Това заяви в интервю за предаването "12+3" министърът на външните работи Николай Младенов . Той съобщи, че през май ще приключи подписването на..

публикувано на 15.03.12 в 10:42

Доминик Кардон представи книгата си "Интернет демокрацията"

Френският социолог Доминик Кардон от Центъра за изследване на социалните движения към Висшето училище по обществени науки на Франция е автор на книгата "Интернет демокрацията", която вече е достъпна и на български език. Най-новите..

публикувано на 14.03.12 в 13:29

Македония сама отдалечава евроинтеграцията си, смятат българските евродепутати

Европейският парламент прие критичен доклад за Македония. Според нашите евродепутати балканската държава сама отдалечава евроинтеграцията си. Има ясно изразена тенденция правителството в Скопие да оправдава всички проблеми в спора с името на държавата и..

публикувано на 14.03.12 в 12:03

Опасни ли са промените в закона за горите

Промените в Закона за горите, които бяха приети на първо четене, предизвикаха противоречиви тълкувания. Според едните, ако промените бъдат окончателно приети, това ще се отрази зле на природата. От другата страна е мнението, че промените са нужни. В..

публикувано на 14.03.12 в 09:54

Румен Овчаров: Цветанов играе ролята на жълт вестник

Не може вицепремиер и министър да играе ролята на жълт вестник, така Румен Овчаров , депутат от БСП коментира казаното вчера от Цветан Цветанов.  Припомняме, че министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов призова Народното събрание и лично..

публикувано на 13.03.12 в 11:48

Да очакваме ли нови цени и на хляба?

Хлябът ще е следващата стока след яйцата, която ще ни изненада неприятно с нова цена в близко бъдеще. Такива прогнози вече се чуха от някои браншови организации. Според Ангел Вукодинов , председател на Асоциацията на зърнопроизводителите всеки опит с..

публикувано на 13.03.12 в 11:23
Подкасти от БНР