12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Сергей Игнатов: Имаме нужда от финансово подсигуряване за новия закон за средното образование

Случаят с изтеклата информация за темата на матурата по литература се политизира. Това заяви в празничния обеден блок на програма "Хоризонт" министърът на образованието Сергей Игнатов. Той каза, че задържаното лице не е било член на нито една от..

публикувано на 24.05.10 в 11:39

Йорданка Николова, Учител на годината 2010: Децата са самотни пред компютъра и телевизора

"Децата имат нужда от умението да мислят. Дългото седене пред компютъра и телевизора ги прави много самотни". Това каза в предаването "12+3" Йорданка Николова, носител на наградата "Учител на годината 2010г." в раздел..

публикувано на 24.05.10 в 10:22

ВСС наказа Роман Василев с порицание

Висшият съдебен съвет (ВСС) наказа заместник-градският прокурор на София Роман Василев с "порицание" за поведението му при ареста на бившия министър на отбраната Николай Цонев, предаде репортерката Силвия Великова. "При вземането на..

публикувано на 20.05.10 в 12:17

Стефан Софиянски: "Не антикризисна програма, а програма за икономическо развитие"

Ако бързият влак е кризата, него го карат Костов, Дянков и Мартин Димитров, които приеха бюджета, защото това са хората, които защитиха този бюджет, който е в основата на днешната тежка ситуация, заяви в предаването "12+3" Стефан Софиянски, лидер..

публикувано на 20.05.10 в 09:49

Красимир Стоев, НИМХ: Не се очаква коренна промяна на студеното време до 28-и май

Няма нищо необичайно в застудяването на времето. Това каза в предаването "12+3" синоптикът от Националния институт по метеорология и хидрология Красимир Стоев. Според него коренна промяна за подобрение на времето не се вижда до 28 май. Поради..

публикувано на 19.05.10 в 10:58

Протестът на БАН - "За" и "Против"

"Моментът е съдбовен за БАН. Ние сме длъжни да приложим всички методи на борба, за да можем да запазим своето призвание". Това каза в предаването "12+3" Даниела Карашанова - млад учен от БАН. Според нейната колежка Миглена Димитрова,..

публикувано на 19.05.10 в 10:12

Ще запази ли еврото позициите си?

Изявлението на Жан-Клод Юнкер и на останалите финансови министри от еврозоната за стабилността на еврото за момента даде резултат и днес общата европейска валута спря да пада и дори спечели позиции спрямо долара. Това каза в предаването "12+3"..

публикувано на 18.05.10 в 13:15

Елеонора Николова: Добре е единен орган да следи за конфликт на интереси във властта

Създаването на единен орган, който да следи за конфликт на интереси във властта е добра идея, защото практиката ще бъде унифицирана. Това заяви в предаването "12+3" Eлеонора Николова, бивш народен представител и съветник към комисията за борба с..

публикувано на 18.05.10 в 10:49

Село Маломирово

Тракийски могилни гробници от IV в.пр.н.е., находки от римската епоха, спомени за пътническа станция и турски чифлици, Хамбарлийските надписи от времето на Хан Крум... С тези нотки на гордост биха ви посрещнали, ако попаднете в землището на село..

публикувано на 18.05.10 в 09:44

Село Срем

На 20 км от град Елхово и на 20 от общинския си център Тополовград, се намира село Срем. То е в пределите на Хасковска област и е обградено от 3 страни от река Тунджа, което го прави с живописно местоположение. От друга страна обаче това е повече от опасно,..

публикувано на 18.05.10 в 08:57
Подкасти от БНР