12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Борис Велчев: Ще има критики към съдебната система, докато не се реформира

"Съдебната система е очевидно нереформирана и докато е такава тя ще буди критични бележки". Това заяви пред репортера Силвия Великова главният прокурор Борис Велчев. Днес, след заседанието на Висшия съдебен съвет /ВСС/ стана ясно, че се обмисля..

публикувано на 24.03.10 в 14:52

Христо Друмев: Имало е и други опити за приватизация на НДК

Настоящият статут на Националния дворец на културата /НДК/ е придобит през 2000г., и той е " публична държавна собственост". Това обясни в предаването "12+3" директорът на комплекса Христо Друмев. Дотогава, според него, постоянно е имало..

публикувано на 24.03.10 в 12:27

Муравей Радев: Кризата е тежка, положението се влошава

България е в много тежка криза и положението непрекъснато се влошава.Това каза в предаването "12+3" бившият министър на финансите Муравей Радев. Той допълни, че за да се говори за пакет от мерки, който да е адекватен на ситуацията трябва да е..

публикувано на 24.03.10 в 11:36

Иван Костов: "Няма партньорски диалог, общуваме с правителството чрез медиите"

Кризата в държавата започва сега, каза лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов на пресконференция днес. "Ако правителството се нуждае от нашата подкрепа, то трябва да дебатира с нас мерките, първо да ги дебатира помежду си, а..

публикувано на 23.03.10 в 13:13

Маргарита Попова: "Можем да кажем: Имаме доверието на Брюксел"

За първи път България ясно и категорично проявява политическа воля за реформи в областта "Правосъдие и вътрешен ред", но не го прави с декларации, а със значими, важни, конкретни инициативи, които българското правителство очерта още в началото на..

публикувано на 23.03.10 в 12:06

Георги Кадиев: "Данък "лукс" има само PR-ефект"

Все още не съм видял истинските мерки на правителството, защото те се сменят всеки ден, заяви в предаването "12+3" Георги Кадиев, член на Изпълнителното бюро на БСП и бивш заместник-министър на финансите. "От това, което съм видял до..

публикувано на 23.03.10 в 10:34

Росен Плевнелиев: "Пълненето на дупки е една голяма дупка"

България ще преговаря в Брюксел 1 млрд. евро по оперативните програми да бъдат пренасочени за ремонт. Идеята дойде от премиера Бойко Борисов, който преди няколко дни помоли ръководителя на Европейската народна партия Вилфрид Мартенс да лобира пред..

публикувано на 22.03.10 в 12:55

Антикорупционната комисия на ВСС разпита Ангел Христов

След публикации, че Ангел Христов, единия от братята Галеви, и съдията от Върховния административен съд (ВАС) Панайот Генков са били заедно в столичен ресторант, Ангел Христов бе повикан днес пред Антикорупционната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС)...

публикувано на 22.03.10 в 12:24

За и против общинската полиция

Въпреки, че с последните промени в закона за МВР бе дадена възможност местните власти да създават Общинска полиция, кметовете все още не проявяват интерес. До момента единствено Столична община обяви, че предприема стъпки в тази насока. Част от кметовете..

публикувано на 22.03.10 в 11:26

Пенсионери протестираха срещу "ЧЕЗ" за цената на тока

Протест на пенсионери, организиран от ВМРО, против политиката на електроразпределитилното дружество "ЧЕЗ" едва не прерасна в сблъсък с полицията. Около 300 пенсионери от София и страната се събраха в 11,00 часа пред храм-паметника..

публикувано на 18.03.10 в 13:40