Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Работна среща "Спешни мерки срещу икономическата криза"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/0102VStoyanovSDS.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/0102VNikolovGERB.mp3 Работна среща "Спешни мерки за борба с икономическата криза" организира СДС днес. На своя среща в Хисаря,..

публикувано на 01.02.10 в 06:04
Прокурор Божидар Джамбазов /на преден план, вдясно/ 

Божидар Джамбазов: За прокуратурата темата за европарите винаги е била "гореща"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/29.01.Djambazov.mp3 За прокуратурата темата за европарите винаги е била "гореща", значително нарастна броя на преписките и делата в софийска градска прокуратура, това каза в предаването "Преди..

публикувано на 29.01.10 в 06:57
Част от проблемите на по-малките болници са и родилните отделения, които се закриват

Д-р Людмил Великов: Тази година трябваше да е преходна за болничната реформа

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/29.01.Bolniza_Levski_rep.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/29.01.Velikov_Levski.mp3 " Реформата е прибързана, тази година трябваше да се използва за преходна, да се пренастрои системата и..

публикувано на 29.01.10 в 05:50

Решаването на проблемите с водата - политически неизбежно или икономически обосновано?

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2801Mihalevski.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2801Prestoyski.mp3 54 процента са загубите на вода в страната, от тях половината са от кражби и половината - от амортизация на ВиК мрежата. Това..

публикувано на 28.01.10 в 08:25

Божидар Нанев: "Болницата в Ардино ще съществува"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2701 Nanev1.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2701NanevMurad.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2701Korukov.mp3 Министърът на здравеопазването Божидар Нанев днес е в Ардино...

публикувано на 27.01.10 в 08:55
От БАН излязоха с препоръчаната от правителството визия за реформи, но ще искат още пари за наука. На снимката: председателят на БАН акад. Никола Съботинов, премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Симеон Дянков

Ермак Димов: Сливане на научни звена в БАН не по-рано от 1-ви април

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/26.01.BAN_reformi.mp3 Сливането на научни звена в БАН може да стане не по-рано от 1-ви април , прогнозира в предаването "Преди всички" Ермак Димов , председател на синдикалния академичен съюз в БАН...

публикувано на 26.01.10 в 08:02

Анелия Мингова: Съдебната система се реформира, а доверието е в застой

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/26.01.Mingova.mp3 " Корупцията в обществото и в самата съдебна власт оставя впечатлението и горчивия привкус, че не само не е извървян необходимият път, но и че сме още в самото начало ", коментира в..

публикувано на 26.01.10 в 07:02
Преди време обещаваха на пенсионерите да ги водят на море, сегашното управление заложи на реформа в пенсионната възраст

Д-р Иван Кокалов: Трябва да има стабилност на входа на пенсионната система

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/26.01.Kokalov_pensii.mp3 " В предлаганите варианти на пенсионна реформа се стабилизира изходът - с увеличаване на осигурителен стаж и възраст, за нас е важно да се стабилизира входът на системата - кой,..

публикувано на 26.01.10 в 05:54

Главният прокурор Борис Велчев: "Осъждането на престъпника е труден процес и у нас, и в Съединените щати"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2501Velchev.mp3 "Годините на прехода създадоха нездрави връзки между организираната престъпност и сигурно и политици, и магистрати, и полицаи. Винаги, когато имаме повод, ще изследваме това докрай, но в..

публикувано на 25.01.10 в 08:21
Обществените очаквания за ефективно наказателно правосъдие често се разминават с доказателствата, възоснова на които решава съдът. На снимката: братя Маргини, които са сред емблематичните съдебни

Лазар Груев: Лошо е, когато присъдите се "издават" предварително

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/22.01.Lazar_Gruev.mp3 "Лошо е когато "присъдите" се издават предварително, още при задържането на едно лице и се създава убеждението, че това дело трябва да бъде предрешено . Задържането е само..

публикувано на 22.01.10 в 07:49