Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Германия, Великобритания, Франция и Австрия са най-избираните държави за лечение на деца

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0606aleksandrov-shabani.mp3 От началото на годината Център "Фонд за лечение на деца” разполага с около 3 млн. лв., но това не значи, че спираме да лекуваме деца. Средствата не са проблем, средства има. Това заяви в..

публикувано на 06.06.11 в 06:16

Галина Тонева: Трудно ще е да има осъдени за смъртните случаи в домовете за деца

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0606galina toneva.mp3 Трудно ще е да се стигне до осъдителни присъди за всеки смъртен случай в домовете за деца. Това заяви в предаването „Преди всички” заместник главният прокурор Галина Тонева. След толкова много..

публикувано на 06.06.11 в 05:46

Социолог: ГЕРБ биха се самоубили, ако изберат Цветанов за кандидат-президент

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0606sociolozi.mp3 Рейтингът на Цветан Цветанов катастрофира и той няма качване обратно на космическите равнища, на които беше. Цветанов няма шансове за президентските избори. ГЕРБ биха се самоубили, ако го кандидатират...

публикувано на 06.06.11 в 05:08

Иглика Трифонова: Кунева се колебаеше дали да се включи в кандидат-президентската надпревара

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0606iglika trifonova.mp3 Меглена Кунева се колебаеше дали да се включи в кандидат-президентската надпревара. Всеки човек се пита за цената, която трябва да плати, всеки човек се пита дали е в състояние да свърши това, за..

публикувано на 06.06.11 в 04:44

Ваньо Танов: На този етап няма заплаха от неизпълнение на приходите за 2011 г.

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0306vanio tanov.mp3 На този етап няма никаква заплаха от неизпълнение на приходите за 2011 г. Това заяви в предаването „Преди всички” директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов. Той добави, че от началото на годината..

публикувано на 03.06.11 в 05:34

Юлиана Николова: Фокусът трябва да бъде поставен върху бенефициентите

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0306uliana nikolova.mp3 Фокусът трябва да бъде поставен върху бенефициентите, а не върху системите. Това заяви в предаването „Преди всички” Юлиана Николова – съветник на премиера и секретар на Съвета за координация при..

публикувано на 03.06.11 в 05:15

Емил Георгиев: Надпартийността на кандидатурата на Кунева няма да бъде поставена под съмнение

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0306emil georgiev.mp3 Меглена Кунева не се вписва в представите за ляв кандидат-президент, още по-малко пък за кандидат на БСП. Няма да очакваме вицепрезидент да ни бъде предложен от БСП – това изобщо не стои на дневен..

публикувано на 03.06.11 в 04:54

Защо година след промяната в закона, обикновеният болничен лист все още се признава в съда?

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0206petq stoicheva.mp3 Въпросът за това кой носи отговорността, ако свидетел или подсъдим не се яви на дело, а адвокатът му представи обикновен болничен лист за това, не е уреден законодателно. Това заяви в предаването..

публикувано на 02.06.11 в 07:21

Цони Цонев: Процедурата по избор на председател на СГС беше напълно прозрачна

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0206coni conev-2.mp3 Цялата процедура по избор на председател на Софийски градски съд беше напълно прозрачна. Това беше избор между достойни професионалисти. Това каза в предаването „Преди всички” председателят на..

публикувано на 02.06.11 в 05:52

Любен Корнезов: Няма Конституция в света, която да урежда финансови проблеми

ftp://files.bnr.bg/Horizont/Aktualni/0206kornezov-fidosova.mp3 Ще направя всичко възможно, бих казал и невъзможното, този законопроект да бъде отхвърлен, защото той е вреден. Като иска г-н Дянков да пипа и да поправя американската конституция, тук сме..

публикувано на 02.06.11 в 05:50