Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Анелия Мингова: Съдебната система се реформира, а доверието е в застой

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/26.01.Mingova.mp3 " Корупцията в обществото и в самата съдебна власт оставя впечатлението и горчивия привкус, че не само не е извървян необходимият път, но и че сме още в самото начало ", коментира в..

публикувано на 26.01.10 в 07:02
Преди време обещаваха на пенсионерите да ги водят на море, сегашното управление заложи на реформа в пенсионната възраст

Д-р Иван Кокалов: Трябва да има стабилност на входа на пенсионната система

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/26.01.Kokalov_pensii.mp3 " В предлаганите варианти на пенсионна реформа се стабилизира изходът - с увеличаване на осигурителен стаж и възраст, за нас е важно да се стабилизира входът на системата - кой,..

публикувано на 26.01.10 в 05:54

Главният прокурор Борис Велчев: "Осъждането на престъпника е труден процес и у нас, и в Съединените щати"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/2501Velchev.mp3 "Годините на прехода създадоха нездрави връзки между организираната престъпност и сигурно и политици, и магистрати, и полицаи. Винаги, когато имаме повод, ще изследваме това докрай, но в..

публикувано на 25.01.10 в 08:21
Обществените очаквания за ефективно наказателно правосъдие често се разминават с доказателствата, възоснова на които решава съдът. На снимката: братя Маргини, които са сред емблематичните съдебни

Лазар Груев: Лошо е, когато присъдите се "издават" предварително

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/22.01.Lazar_Gruev.mp3 "Лошо е когато "присъдите" се издават предварително, още при задържането на едно лице и се създава убеждението, че това дело трябва да бъде предрешено . Задържането е само..

публикувано на 22.01.10 в 07:49
Фирмите, които търпят загуби от стачката на гръцките фермери, трябва да докажат документално щетите си, препоръчват от Кризисния щаб

Илиана Иванова: Компенсации трябва да се търсят с всички възможни лостове

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/22.01.Iliana_Ivanova.mp3 До три седмици от внасянето на писмения въпрос от първостепенна важност трябва да дойде отговорът на Европейската комисия , обясни евродепутатът от ГЕРБ Илиана Иванова , по чиято..

публикувано на 22.01.10 в 06:27

Антоанета Христова: Откакто се появи Борисов, България има нужда от опозиция

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/22.01.Antoaneta_Hristova.mp3 Откакто се появи Бойко Борисов, България има нужда от опозиция , каза в анализ за "Хоризонт" политическият психолог Антоанета Христова . Според нея, реалната опозиция в..

публикувано на 22.01.10 в 05:55

Пламен Моллов: Идеята за нови устройства в спиртоварните ще доведе до увеличаване на черния пазар

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/21.01 PLAMEN MOLLOV.mp3 В т.нар Нардеба за измервателните средства за алкохолните производители по закона за акцизите се залага система, която не е въведена никъде по света. Става дума за устройства, които би..

публикувано на 21.01.10 в 07:04
Николай Младенов - номиниран за министър на външните работи и неговият досегашен заместник в министерство на отбраната Аню Ангелов, който ще е най-вероятният следващ военен министър

Ще оптимизират ли работата на правителството рокадите в кабинета?

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/21_01 GARNIZOV1.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/21_01 KOLIO KOLEV1.mp3 Г-н Бойко Борисов е на път да излезе от кризата с Желева с печалба. Това ще се се случи, ако министър-председателят..

публикувано на 21.01.10 в 05:44

Димо Гяуров: Добре е до седмица да имаме нов външен министър

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/20_01 GQUROV.mp3 "Добре е и за кабинета, и за държавата решението за нов министър на външните работи на България да бъде взето по най-бързия начин, не повече от 4-5 до 7 дни". Това каза в предаването..

публикувано на 20.01.10 в 08:38

Искра Фидосова: Решихме за Желева след заседание на партията

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/20.01 FIDOSOVA.mp3 "Вчера в късните часове на деня заседавахме - парламентарната група, областните ръководители и изпълнителната комисия на ГЕРБ и взехме решение да предложим на г-н Борисов Румяна Желева..

публикувано на 20.01.10 в 07:02