Преди всички

Силвия ВеликоваЕкипът на „Преди всички“ получава наградата „Сирак Скитник“ - 25 януари 2010 година.

От понеделник до петък - от 06:05до 10:00 часа сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им. 

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Росен Бъчваров: "НАП може да забрани пътуване само извън ЕС"

Решението на Върховния административен съд (ВАС) за неограниченото придвижване е вероятно важна победа за гражданските свободи, но има 3 много съществени разлики между материята, която урежда, и принудителните мерки, които налага Националната агенция по..

публикувано на 27.04.10 в 04:54

Защо членовете на ВСС трябва да използват масивите на МВР

Неправителствените организации като средство за допълнителни доходи на членове на ВСС и съветници на президента - това е твърде сериозно обвинение. Вчера министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов даде за пример бившия член ва ВСС Иван Димов. Той..

публикувано на 26.04.10 в 09:25

Превръща ли се мярката за неотклонение в присъда?

Правозащитничката Емилия Недева - адвокат от Пловдив е събеседник на "Преди всички". Повод за интервюто е един шокирал обществеността случай от Пловдив, в който Максим Савов вече 4 месеца е в ареста за кражбата на 484 лв., която е със спорни..

публикувано на 26.04.10 в 08:50

Александър Кашъмов: Прави странно впечатление политиката за достъп до информация

Прави странно впечатление политиката за достъп до информация. Това каза в предаването "Преди всички" юристът Александър Кашъмов от "Програма Достъп до информация". Той поясни, че се очаквало с пълна сила да започне да действа измененият..

публикувано на 23.04.10 в 05:00

Андрей Иванов: "Топлофикация София" е потребител на една трета от газа в България"

Нямаме разминаване в тезите с министър Трайчо Трайков, заяви в предаването "Преди всички" председателят на Столичния общински съвет (СОС) Андрей Иванов във връзка с проблема за прехвърлянето на собствеността на "Топлофикация София" от..

публикувано на 22.04.10 в 05:41

Димитър Манолов: "Лекарите, издали фалшиви болнични листове, да бъдат жестоко наказвани"

Нашата гледна точка е, че работниците на бива да бъдат наказвани за неща, които вършат други хора, заяви в предаването "Преди всички" Димитър Манолов, вицепрезидент на КТ "Подкрепа", по повод предстоящата среща на Националния съвет за..

публикувано на 22.04.10 в 04:41

Валери Петров: "Аз съм човек на надеждата"

"Аз съм човек на надеждата... Не може народ като нашия да не се пребори с трудностите." Думите са на Валери Петров. Той е създател на едни от най-нежните стихове, които са чели поколения българи. Той написа великолепни куплети, адресирани към..

публикувано на 22.04.10 в 04:07

За здравната каса и за реформата още веднъж

Ивилина Алексиева от Института за модерна политика - "Политическите назначения в НЗОК не са най-удачния път за решаване на проблемите в здравноосигурителната система. Обвинението срещу ръководителя на здравната каса е второ след министъра на..

публикувано на 21.04.10 в 07:17

"Фалшификатори" в старопрестолния град

"Фалшификаторите" е специализирана акция на Главна дирекция за борба с организираната престъпност. Тя се провежда тази сутрин във Велико Търново. Седем души са задържани в старопрестолния град. Хиляди винетки, бандероли, холограми и заготовки за..

публикувано на 21.04.10 в 05:22

Има ли подкрепа за българите в чужбина?

Въздушният трафик над Европа се нормализира, но вулканът в Исландия отново изригва пепел. При тези условия особено важно е отношението към нашите сънародници, както и солидарността с тях от страна на служебните лица, представящи България. Оказва се, че..

публикувано на 20.04.10 в 06:05