Службата за регистрация на автомобилите в столичния КАТ ще работи до 12 ч

Службата за регистрация на автомобилите в столичния КАТ днес ще работи до 12 ч. Останалите гишета - за прием на документи и получаване на свидетелства за управление и за получаване на наказателни постановления, както и звеното "Видеоконтрол", ще..

публикувано на 30.12.09 в 05:25

Топлоенергията ще поскъпне с 4 до 5 процента от първи януари

От първи януари топлоенергията да поскъпне с 4 до 5 процента, ще одобри правителството. На днешното си редовно заседание кабинетът ще разгледа промените в Наредбата за ценообразуването на природния газ. Надценката на "Булгаргаз" ще бъде по- малка,..

публикувано на 30.12.09 в 05:07

Все още не е установена връзка с пиратите, отвлекли кораб с български моряци

До този час няма потвърждение на появилата се информация в чуждестранни медии за започнали преговори със сомалийските пирати, които отвлякоха танкера „Сейнт Джеймс парк”. Това съобщи за БНР капитан Продан Раданов, управител на регионалния офис на..

публикувано на 30.12.09 в 04:59

Преглед на печата

Основна тема за вестниците е отвличането от сомалийски пирати на кораба "Сейнт Джеймс Парк", на борда на който има и петима българи. Според изданията, имената им са Ивайло Русев, Стефан Атанасов, Светозар Тенев, Емил Дянков и Николай Колев...

публикувано на 30.12.09 в 04:53

Прогноза за времето

През нощта ще бъде ясно, почти тихо. Минимални температури сутринта между -4 и 1°, в София -3°. През по-голямата част от утрешния ден ще се задържи предимно слънчево, но в сутрешните часове на места в низините с мъгла, която още преди обяд ще се разсее. В..

публикувано на 29.12.09 в 18:20

Все още няма връзка със сомалийските пирати, отвлекли кораба

Все още не е установена връзка със сомалийските пирати, които отвлякоха плаващият под британски флаг танкер „Сейнт Джеймс парк”, бна борда на който има и петима и българи. Говорителят на външното ни министерство Драговест Горанов съобщи, че близките на..

публикувано на 29.12.09 в 18:13

НЗОК получава още 30 милиона преди Нова година

Лекарите получават още 30 милиона лева преди Нова година, съобщиха от Министерството на финансите. По разпореждане на заместник финансовия министър Владислав Горанов парите вече са преведени  по сметката на Здравната каса. Сумата е за разплащане на..

публикувано на 29.12.09 в 17:33

Симеон Дянков преведе спрените пари на магистратите

Министърът на финансите Симеон Дянков преведе на Висшия съдебен съвет задържаната сума от 19 милиона лева.  Решението си Дянков взе ден, след като във Върховния административен съд беше внесен иск срещу него, а от Съюза на съдиите го обвиниха в..

публикувано на 29.12.09 в 17:16

САЩ подкрепят Турция за посредник между Израел и Сирия

Американският послaник в Анкара изрази подкрепа за посредничеството на Турция при бъдещи израелско-сирийски преговори за мир. Джеймс Джефри   оцени високо и положителната роля на Турция в опитите за предоляването на ядрената криза с Иран. Според Джефри..

публикувано на 29.12.09 в 16:42

Езерото на Пучини преля заради дъждовете в Тоскана

Непрекъснатите проливни дъждове в италианската област Тоскана доведоха до преливане на езерото Масачуколи, известно още като езерото на Пучини. Река Серкия също излезе от коритото си.  Залети са обработваеми площи и индустрилни зони в районите на градовете..

публикувано на 29.12.09 в 16:15
/de/tourism/listight">