Преглед на българския печат

Служители от здравното министерство са получили между 20 и 50 хиляди лева за участие в процедури по акредитация на лечебни заведения, отбелязва във водещата си статия ТРУД. Парите са вземани 3 години под формата на хонорари. Темата на вестника пък е..

публикувано на 26.10.09 в 05:15

Преглед на българския печат

Служители от здравното министерство са получили между 20 и 50 хиляди лева за участие в процедури по акредитация на лечебни заведения, отбелязва във водещата си статия ТРУД. Парите са вземани 3 години под формата на хонорари. Темата на вестника пък е..

публикувано на 26.10.09 в 05:12

Здравето на гражданите - между Министерството на здравеопазването и НЗОК

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/Nanev i Co.mp3 В разговор с Румяна Тодорова - председател на НЗОК и Божидар Нанев - министър на здравеопазването, водещият изисква отговори на актуални въпроси, свързани със здравето на хората като това готова..

публикувано на 25.10.09 в 17:06

Председателят на иранския парламент: Западните страни искат да подведат и излъжат Иран

Пристигналите в събота в Техеран четирима експерти на Международната агенция за атомна енергия днес трябва да посетят новия ядрен център за обогатяване на уран край град Ком, за който иранските власти съобщиха преди месец. В същото време за първи път..

публикувано на 25.10.09 в 15:39

Теодора Захариева: Обезпокоени сме от планираното съкращаване на средствата за здравеопазване

В отворено писмо до Министерския съвет Теодора Захариева, председател на Български пациентски форум, изразява своето безпокойство по повод планираното съкращаване на средствата за здравеопазване за следващата година в размер на близо половин милиард лева, в..

публикувано на 25.10.09 в 14:57

Станишев заяви, че е заинтересован да се направи проверка по случая с изнесения от ДАНС доклад

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви в Бяла Слатина, че е заинтересован да се направи проверка по случая с изнесения от ДАНС доклад, за да стане ясно, че не е имало политически чадър над никого. Според него е интересен начинът как гражданинът Алексей Петров..

публикувано на 25.10.09 в 14:47

Началник смяна и оператор на Граничния пункт Кардам са задържани при спецакция

Началник смяна и оператор на Граничния пункт Кардам са задържани при спецакция. Операцията е на дирекция "Вътрешна сигурност"-МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич, съобщава МВР. Граничните..

публикувано на 25.10.09 в 14:03

Арестуваха 15 души след сблъсък между израелски полицаи и палестински демонстранти в Ерусалим

Петнайсет души бяха арестувани след сблъсък между израелски полицаи и палестински демонстранти в района на Храмовия хълм в Ерусалим. Израел разположи полиция в района. Полицията не е влязла в джамията Ал Акса, която се намира в комплекса от светилищата,..

публикувано на 25.10.09 в 13:46

Черногорски бизнесмен обвини премиера Джуканович, че е пряко отговорен за смъртта на Пуканич

Черногорски бизнесмен обвини премиера на републиката Мило Джуканович и стоящата зад него "цигарена мафия", че са пряко отговорни за убийството на известния хърватски журналист Иво Пуканич. Властите в Сърбия и Хърватия разследват братята Матанич и..

публикувано на 25.10.09 в 13:17

Опозиционният лидер в Ингушетия Макшерип Аушев бе убит в столицата на Кабардино-Балкария

Лидерът на опозицията в Ингушетия Макшерип Аушев бе убит в Налчик, столица на руската република Кабардино-Балкария. По предварителни данни колата му е била взривена на десет км от Налчик, предаде ИТАР-ТАСС. Според източник на "Интерфакс"..

публикувано на 25.10.09 в 13:06