Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Резултати и класиране в НХЛ

НХЛ
Снимка: www.daylife.com

Мачове от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ):
Бъфало - Чикаго  3:7
Флорида - Нешвил  1:4
Ню Йорк Айлендърс - Тампа Бей  0:1 след дузпи
Питсбърг - Отава  5:3
Вашингтон - Калгари  4:3
Детройт - Торонто  3:2 след продължение
Каролина -  Лас Вегас  5:2
Далас - Минесота  3:1
Източна конференция:
Атлантическа дивизия: Тампа Бей 78 точки, Торонто 63, Бостън 61
дивизия Метрополитън: Ню Йорк Айлендърс 64, Питсбърг 62, Вашингтон 62
Западна конференция:
Централна дивизия: Уинипег 68, Нешвил 66, Далас 56
Тихоокеанска дивизия: Калгари 71, Сан Хосе 65, Лас Вегас 62.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Монтана надви Берое и изравни серията във финала

Вицешампионът Монтана 2003 надигра за втори път шампиона Берое с 89:88 (28:17, 9:15, 27:26, 19:25, 6:5) след продължение като домакин в зала „Младост“ в Монтана в четвъртата среща от финалния плейоф в първенството на България по баскетбол за жени и изравни серията на 2-2 победи. Старозарки спечелиха първите два двубоя като домакини, а тимът..

публикувано на 22.04.24 в 20:40
 Арестуваха Фабио Канаваро е задържан заради неплатени данъци

Фабио Канаваро пое Удинезе

Удинезе, който е на 17-о място в класирането на Серия А, се раздели с треньора си Габриели Чофи в понеделник, съобщиха от клуба. Негов заместник ще бъде световния шампион от 2006 година Фабио Канаваро. "Удинезе съобщава, че освободи от функциите си треньора на първия отбор Габриеле Чофи", написаха от клуба в кратко съобщение. Чофи е на..

публикувано на 22.04.24 в 18:52

Аслъхан Мехмедова се класира за четвъртфиналите на Европейското първенство

Българската боксьорка Аслъхан Мехмедова се класира на четвъртфинал на Европейското първенство и увеличи бройката на добрите резултати. Един полуфинал и още 11 достигнати четвъртфинала - такава е равносметката за България след приключване на първите два кръга на Европейското първенство по бокс за мъже и жени в Белград. Аслъхан Мехмедова стана..

публикувано на 22.04.24 в 18:50

Гимнастиците ни с подиум тренировка преди Европейското

Националният отбор по спортна гимнастика за мъже направи официална подиум тренировка преди началото на Европейското първенство в Римини (Италия).  "Подиумът мина добре. Състезателите направиха малки грешки, но се надявам да ги изчистим до началото на първенството", коментира президентът на БФ Гимнастика Красимир Дунев. Уредите в залата в..

публикувано на 22.04.24 в 18:45
Калина Бояджиева

Калина Бояджиева вдъхнови участниците в турнир по олимпийско таекуондо „Херея оупън“

Европейската шампионка за жени и за девойки Калина Бояджиева подкрепи състезателите в 15-ото издание на турнира по олимпийско таекуондо „Херея Оупън“.  Състезателката на клуб „Херея“ пропусна огромната възможност да спечели виза за Игрите в Париж, след като скъса кръстна връзка на коляното по време на турнира в Австрия и претърпя операция. „На..

публикувано на 22.04.24 в 12:56

Ремита и загуби за българките на европейското по шахмат

Надя Тончева и Белослава Кръстева допуснаха първи поражения на европейското индивидуално първенство по шахмат за жени в Родос, Гърция. Останалите националки направиха две партии реми и допуснаха още две загуби на континенталния шампионат. Тончева и Кръстева, които до този момент бяха безупречни с по две победи, отстъпиха съответно на Нарва Маи от..

публикувано на 22.04.24 в 06:43

Манчестър Юнайтед е финалист за Купата

Манчестър Юнайтед се класира за финала в тазгодишното издание на турнира за Купата на Футболната асоциация. На "Уембли" той се наложи над Ковънтри след дузпи с 4:2, в редовното време и продълженията 3:3. Скот Мактоминей даде преднина на Юнайтед в 23-та минута, след като засече остър пас от дясно на Диого Далот. В добавеното време на първата част Хари..

публикувано на 22.04.24 в 06:35