Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Принц Хари и Меган Маркъл нарекоха сина си Арчи

| обновено на 08.05.19 в 18:59
Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - син на принц Хари и Меган Маркъл.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха днес, че новороденият им син ще се казва Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, предаде Би Би Си.

Съобщението дойде, след като двамата представиха на кралица Елизабет II и на съпруга ѝ принц Филип техния осми правнук.

По-рано днес Хари и Меган Маркъл показаха на публиката своя син, който се роди в понеделник, и похвалиха неговия спокоен нрав.

Агенцията „Прес асошиейшън“ разпространи и снимки на щастливите родители с бебето, направени в Уиндзорския дворец.

„Това е вълшебство, просто е поразително. Аз съм в компанията на двете най-добри момчета на света и това ме прави много щастлива“, сподели херцогинята на Съсекс.

Меган Маркъл похвали благия нрав на сина си, който е само на два дни.

„Той е една мечта“, възкликна бившата американска актриса.

Радостта от бащинството си сподели и принц Хари, като довери, че със съпругата си са още във възторг от случилото им се щастливо събитие. Херцогът на Съсекс се пошегува, че не знае от кого бебето е наследило спокойния си нрав: „Всички казват, че новородените силно се променят за две седмици. Ние внимателно ще следим промените на нашия син през следващия месец. Но неговата външност се променя всеки ден“.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Съпругата на британския принц Хари е родила момче

Съпругата на британския принц Хари – Меган, е родила момче. Това е тяхното първо дете и седмо в линията за наследяване на трона. Това обяви самият Хари, цитиран от Би Би Си: "Много съм развълнуван да обявя, че Меган и аз имаме здраво момченце от..

публикувано на 06.05.19 в 17:21