Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът Стойчо Стоев: Ключов момент бе изпуснатата дузпа

Стойчо Стоев
Снимка: ПФК Лудогорец

Стойчо Стоев, старши треньор на Лудогорец, заяви: „За отпадането имаше ключови моменти. Да кажем първия гол дойде от статично положение, макар да ги тренираме. Вторият гол стана след поредица от грешки. След това вкарахме един гол, върнахме се в мача. Но след това ключов момент беше изпуснатата дузпа. Малко или много 2:2 ти дава увереност, че може да промениш нещата. И разбира се, третият гол стана с малко нещастен рикошет. За съжаление, се получи. Имаха ситуации нашите играчи, опитваха се. Даже си мисля, че на Ференцварош това им бяха ударите. Добра успеваемост имаха, а при нас това не се получи.

Редица обстоятелства нарушиха дефанзивната ни постройка. Имаше някои факти, които нарушиха баланса в дефанзивен план. Какво да ви кажа? Направихме грешки, наистина. Ако не ги бяхме направили нямаше да е такъв резултата. Стремежът ни е да изчистваме грешките. Защото вкарваме голове, но допускаме много грешки. То се виждаше, че след изпуснатата дузпа му падна гарда на Швиерчок и трябваше да бъде заменен.

Сега трябва да направим нужното, за да сглобим отбора за следващата среща. В дефанзивен план нямаме особен избор, малко ще е трудно да се сглоби, но ще се опитаме. Ние не можем да си позволим да наведем глави и да клюмнем. Ако искаме да продължим в Лига Европа, трябва да се стараем да върнем баланса в дефанзивен план.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Лудогорец загуби от Ференцварош с 2:3 в квалификациите на Шампионската лига

Светослав Дяков: Не очаквах да ни вкарат 3 гола

Светослав Дяков, капитанът на Лудогорец, заяви след загубата от Ференцварош с 2:3 в квалификациите на Шампионската лига по футбол: „Много ми е трудно да говоря, доста съм афектиран. Не очаквах, че този съперник ще ни вкара три гола. Знаех, че ние ще..

публикувано на 18.07.19 в 07:37
Лудогорец загуби с 2:3 от Ференцварош в Разград

Лудогорец напусна Шампионската лига след нова загуба

Футболният ни шампион Лудогорец напусна Шампионската лига още в първия предварителен кръг, след като допусна втора загуба от Ференцварош. В Разград унгарците спечелиха с 3:2.   В 17-ата минута Ференцварош поведе в резултата. Автор на попадението..

публикувано на 17.07.19 в 22:28
ВИЖТЕ ОЩЕ

Крумовград надигра с лекота Септември

Отборът на Крумовград победи Септември с 2:0 в мач от 7-мия кръг в Първа футболна лига Головете отбеляза бразилецът Матеус Енрике съответно в 26-тата и 50-та минути. В класирането Крумовград е на 12-та позиция с 6 точки, докато Септември е последен без..

публикувано на 31.08.24 в 23:18

Манчестър Сити се наложи като гост срещу Уест Хям

Манчестър Сити се наложи с 3:1 като гост срещу Уест Хям в късния съботен мач от третия кръг в първенството на Англия. Хеттрик на Ерлинг Холанд осигури стопроцентов актив за шампионите, които имат девет точки. В десетата минута норвежкият нападател даде..

публикувано на 31.08.24 в 22:01

Спартак и Левски си поделиха точките във Варна

Спартак 1918 Варна и Левски не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в мач от 7-ия кръг на българското първенство по футбол в Първа лига.  С точката Левски остава начело във временното класиране с 16, а варненският тим е втори с две по-малко преди..

публикувано на 31.08.24 в 21:39

Нов успех за младият Никола Мирославов в испанския пистов шампионат

Нов  успех записа младата ни надежда в мотоциклетните спортове Никола Мирославов.  В поредния кръг на испанския пистов шампионат в клас PreMoto 3 на пистата в Ещорил, Португалия, Никола отново завърши на първото място и развя българският трибагреник на..

публикувано на 31.08.24 в 19:11

Българските пилоти с пет победи в кръга от БП по мотоциклетизъм край Плевен

5 победи в класовете си записаха българските състезатели в поредния кръг на Балканското първенство на писта на летищен комплекс „Долна Митрополия“ край Плевен. Успехи записаха Пламен Христов в SP 125, Ангел Траков във F 600, Иван Костадинов във F 1000,..

публикувано на 31.08.24 в 18:46
Мика Пинто

ЦСКА София обяви трансфера на защитника Мика Пинто

ЦСКА-София обяви официално трансфера на левия краен бранител Михаел Гонсалвеш 'Мика' Пинто, който през миналия сезон се състезаваше за нидерландския Витес.  Срокът на договора на футболния национал на Люксембург не бе обявен официално от "червените"...

публикувано на 31.08.24 в 17:27
Адриан Андреев

Адриан Андреев се класира за финала на турнира в Порто

Адриан Андреев се класира за финала на сингъл на турнира на клей от сериите "Чалънджър" в Порто (Португалия) с награден фонд 74 825 евро. Шестият поставен в схемата Андреев победи с 6:4, 6:1 Николас Санчес Искиердо (Испания). Срещата продължи 94 минути...

публикувано на 31.08.24 в 16:32