Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София срещу Осиек, Локо (Пд) срещу Копенхаген

Снимка: UEFA

ЦСКА София ще се изправи срещу хърватския Осиек в третия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Българският тим ще бъде домакин на 5 август, а ще гостува на 12-и в Хърватия.

Осиек отстрани полския Погон след 0:0 и 1:0 в реванша.

А Локомотив (Пд) ще има за съперник силния датски тим Копенхаген. Датчаните елиминираха с 4:1 и 5:0 беларуския Торпедо Жодино.

Датите за мачовете са същите (5 и 12 август), а първият мач ще бъде в Пловдив.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Локомотив (Пд) победи Словачко след дузпи

Локомотив (Пд) победи Словачко след дузпи

Локомотив (Пловдив) се класира за третия квалификационен кръг на футболния турнир Лига на конференциите, след като победи с 3:2 след изпълнението на дузпи чешкия Словачко. Редовното време завърши 1:0 в полза на чешкия тим. В първия мач преди..

публикувано на 29.07.21 в 22:56
Треньорът Стойчо Младенов дебютира с победа в ЦСКА София

ЦСКА София спечели с дузпи срещу Лиепая

Отборът на ЦСКА София се класира за третия предварителен кръг на Лигата на конференциите, след като отстрани Лиепая след нулево равенство в редовното време и продълженията и 3:1 при дузпите. Двубоят на стадион „Даугава“ не предложи кой-знае колко..

публикувано на 29.07.21 в 20:05
ВИЖТЕ ОЩЕ

Рами Киуан донесе 11-тия медал на България на европейското по бокс

Рами Киуан закри по перфектен начин за България днешния ден на Европейското първенство по бокс в Белград. В категория до 75 килограма националът ни надделя над Михал Ярлински (Полша) и се класира за полуфиналите в сръбската столица. Така българинът..

публикувано на 24.04.24 в 21:19

Луедогорец обезсмисли реванша с Хебър за Купата

Лудогорец победи лесно с 4:0 у дома Хебър в първи полуфинален двубой от турнира за купата на България.  Носителят на трофея от миналия сезон успя да вземе аванс в резултата още в четвъртата минута на мача. Франсиско Гомес центрира и топката достигна до..

публикувано на 24.04.24 в 20:53

Баскетболистките на Берое драматично спечелиха титлата

Берое Стара Загора завоюва титлата в женската А група за четвърти пореден и общо шести път в своята история. Настоящите шампионки оцеляха срещу Монтана 2003 с 67:66 в петата решителна среща, изиграна в зала „Общинска“. Двата тима сътвориха драма, спираща..

публикувано на 24.04.24 в 20:35

Румен Радев удостои с Почетния знак героите от Еверест

Президентът Румен Радев удостои с Почетния знак на президента участниците в първата българска експедиция за изкачване на връх Еверест през 1984 г.  Събитието се проведе в Централния военен клуб в столицата и е част от официалното отбелязване на 40-ата..

публикувано на 24.04.24 в 20:20

Виктория Томова приключи в първия кръг в Мадрид

Виктория Томова отпадна в първия кръг на турнира по тенис на клей от сериите 1000 в Мадрид с награден фонд от 7.7 милиона евро. Най-добрата българска тенисистка загуби драматично след обрат със 7:5, 5:7, 4:6 срещу Шиню Ван. В първия сет Томова изоставаше..

публикувано на 24.04.24 в 19:09
Ясен Радев.

Още четирима наши си осигуриха медали на европейското по бокс

Още четирима наши осигуриха нови медали за българския бокс от европейското първенство в Белград. В най-ниската категория при мъжете - тази до 48 килограма, Себахтин победи на четвъртфиналите Хасан Маликов от Азербайджан с пълно съдийско единодушие и е на..

публикувано на 24.04.24 в 18:49
Айлет Зусман и Линой Ашрам с Даря Атаманов

Треньорката на Линой Ашрам: Трудно е, имаме близки в Газа и ги чакаме да си дойдат

След като напусна Италия  една от най-добрите треньорки в света по художествена гимнастика Жулиета Канталупи вече половин година е част от щаба на националния  отбор на Израел. Внучката на легендата Жулиета Шишманова работи с главния треньор Айлет..

публикувано на 24.04.24 в 11:58