Известни личности казват „Стига мрънка“ в специална кампания

„Може би това си е заложено в нас доста отдавна. Предполагам, че като екип, който е достатъчно мотивиран, за да търси начини да срещне квалифицираните кадри с бизнеса и търси начини да покаже добрите примери в страната ни, може би си е стояло в нас и просто е имало нужда да излезе“.

Това каза Виктория Добринова, която е пиар на събитие, което през септември ще срещне бизнеса с желаещите да работят в България на кариерно шоу, по повод специалната социална кампания, в която известни личности казват „Стига мрънка“. 

„Стремяхме се да обединим максимално разнородни хора, именно за да покажем, че всеки може да го направи, че се изискват съвсем малки стъпки, че се изиска съвсем малко, за да получиш това, което искаш и да постигнеш това, което искаш и то съвсем реално, в България без да мрънкаме. Всъщност мрънкането ни отнема от енергията, от времето, дори ни разфокусира да стигнем до крайната цел“.

От кампанията се гордеят с видеото, което може да бъде видяно в социалните мрежи сподели Добринова в предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“:

„Предстои да казваме „Стига мрънка“ и всъщност да показваме добрите примери, защото смятаме, че е много готино да си в нашия отбор – на немрънкачите, на действащите и всъщност заедно да се обединим и повече хора да кажат „не на мрънкането“.

Не всички участници в кампанията са правили кариера само в България. Има и примери, които са отишли в чужбина и са се върнали у нас, допълни тя.

„Светът е достатъчно глобален, за да не затваряме границата. Всеки има свободата и естествено, че е страхотно да отидеш и да видиш, да събереш опит, ако имаш това желание и възможност, естествено“.

„Идеята ни е всеки, който се припознава в кампанията да сподели текст, видео или снимка на собствената си стена със #СтигаМрънка и неговото послание. Известните личности, които участват във видеото, дават един страхотен пример. Желанието ни е този пример да бъде последван от много хора и така посланието да стигне до още повече хора, защото всеки един от нас влияе на околната среда“.

"Career Show" ще се проведе на 10 септември в „Арена Армеец“. Очакват се 150 работодатели, а над 60% от местата вече са заети. Кандидатите минават през селекция, за да получат потвърждение. Участието им е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна.
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.