Журналистката Веселина Томова издаде книга


Излезе от печат новата книга на журналистката Веселина Томова наречена „Този живот е за смелите“. Според издателя Румен Леонидов книгата съдържа 500 страници обвинения, разкрития, предупреждения и откровения.

За БНР Томова сподели, че книгата е документална, в нея не е спестено нищо, но има и „по-духовен“ план:

„Всичко е забъркано в един миксер. Книгата е написана откровено до разголване. Опитала съм да разголя всички наши властници, но не съм пожалила в никакъв случай и себе си. Вътре може да се прочетат понякога груби, бих казала брутални, описания на така наречената ни пробита национална сигурност, на така наречената ни пробита държавна властова машина, на така наречената ни разбита правосъдна система. Написала съм откровено за срещите си с Бойко Борисов, с Ахмед Доган, с Пеевски, за това как националната ни сигурност е продадена на чужди служби. Според мен тази книга е, както съм написала в анотацията, „като забита кама“. Не всеки би могъл да понесе толкова много на откровения, но моята цел беше да разтърся този народ“.

Според нея книгата се появява „навреме“, защото след края на годината в България предстои неизбежна промяна. 


Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.