Ботев Вр

Ботев (Враца) ще бъде домакин на Лудогорец на стадиона в Разград

Поради ремонт на тревното покритие на стадион "Хр. Ботев“ Враца, срещата от 10-ия кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Ботев (Враца) и ПФК Лудогорец 1945 (Рз), ще се играе по програма на 29.09 /неделя/ 2024 г. от 21.15 часа на..

публикувано на 26.09.24 в 13:02

Григор Димитров се отказа от участие в Пекин

Григор Димитров се отказа от участие в тенис турнира на твърди кортове в Пекин, обявиха организаторите. Той трябваше да играе в първия кръг срещу испанеца Роберто Баутиста Агут, но физическото му състояние не позволи на българина да участва в..

публикувано на 26.09.24 в 11:25

Треньорът на Барселона: Продължаваме да се развиваме

Барселона започна сезона в Ла Лига със седем поредни победи, но треньорът Ханзи Флик заяви, че все още вижда накъде може да се развива тимът му след успеха над Хетафе с 1:0, съобщи Ройтерс. Домакините се наложиха с ранен гол на тарана си..

публикувано на 26.09.24 в 09:23

Тотнъм приема Манчестър Сити в Купата на лигата

Шампионът във Висшата лига Манчестър Сити ще гостува на Тотнъм в четвъртия кръг от Купата на лигата в Англия, като жребият отреди това да е най-интересният мач в тази фаза на турнира, съобщи Ройтерс. Защитаващият титлата си тим на Ливърпул ще..

публикувано на 26.09.24 в 09:19
Ерик тен Хаг

Тен Хаг смъмри отбора си след равенството с Твенте

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че отборът му се е провалил при опита си да поддържа интензитета при равенството с Твенте (1:1) в Лига Европа, предаде Ройтерс. "Задържахме ги в мача, водехме с 1:0, имахме контрол на срещата",..

публикувано на 26.09.24 в 09:17

Ратко Достанич пое школата на Локомотив (София)

Локомотив (София) обяви новината, че Ратко Достанич е новият главен мениджър на Детско-юношеската школа (ДЮШ) на клуба. Той бе поканен да заеме поста лично от собственика на клуба, г-н Веселин Стоянов в амбициозния проект за пълна трансформация и..

публикувано на 26.09.24 в 09:14

Барселона продължава с победите в Ла Лига

Отборът на Барселона се наложи над Хетафе с 1:0 в домакинството си от седмия кръг на испанската Ла Лига и продължава да се движи в първенството без грешка. Отново в лидер за каталунците се превърна полският нападател Роберт Левандовски, който..

публикувано на 26.09.24 в 07:58

Двубоят на Кубрат Пулев с Чар е планиран за 7 декември в София

Кубрат Пулев ще се боксира с Махмуд Чар, носител на т. нар. "регулярна" световна титла в тежка категория на Световната боксова асоциация. Двубоят ще бъде на 7 декември в София - това съобщава подкастът Fight Freaks Unite на специализираният журналист Дан..

публикувано на 25.09.24 в 15:41
Дарий Дановски.

Федерацията по водна топка отвърна на мнозинството от недоволни клубове

Председателят на федерацията по водна топка Дарий Дановски и нейното ръководство отвърнаха на обвиненията на мнозинството от клубовете към него в еднолично управление и решения, нарушаващи устава, включително липса на финансова прозрачност.  Вчера..

публикувано на 25.09.24 в 15:34

Реал остава без Мбапе

Нападателят на Реал Мадрид Килиан Мбапе ще пропусне следващите три мача на отбора заради контузия на бедрото. 25-годишният французин ще бъде извън терените 2-3 седмици и няма да играе в мачовете с Атлетико Мадрид и Виляреал в Ла Лига, както и двубоя от..

публикувано на 25.09.24 в 15:15