Ансамбълът ни стартира с 10-то място на Световната купа в Гърция

Ансамбълът на България заема десето място в многобоя след изиграване на съчетанията с пет обръча на Световната купа по художествена гимнастика в Атина (Гърция). Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева..

публикувано на 23.03.24 в 06:43
Момент от мача Нидерландия - Шотландия.

Нидерландия победи, загуба за Испания (контроли)

Колумбия спря серията от 6 поредни победи на Испания с 1:0 контролна среща на "Лондон Стейдиъм" в Англия. Единственият гол в мача отбеляза Даниел Муньос в 61-вата минута, но той се оказа достатъчен за тима му да запише престижен успех над един от..

публикувано на 23.03.24 в 05:59
Ева Брезалиева

Брезалиева поведе в многобоя на СК по художествена гимнастика

Ева Брезалиева поведе в класирането за многобоя при жените, а Елвира Краснобаева заема трета позиция след първите два уреда (обръч и топка) на първата за сезона Световна купа по художествена гимнастика в Атина (Гърция).  Брезалиева стартира изключително..

публикувано на 22.03.24 в 18:17
Божидар Златанов (с купата)

Божидар Златанов с титлата в многобоя на Държавното по спортна гимнастика

Божидар Златанов (Интерком груп Черноморски юнак) спечели титлата в многобоя при мъжете на Държавното лично отборно първенство за Купа "България" по спортна гимнастика, което се провежда в Благоевград. Златанов събра 78.900 точки, след като получи оценки..

публикувано на 22.03.24 в 18:09
Красимир Дунев - президент на БФ Гимнастика

Красимир Дунев: Еди е близо да спечели третата квота, но в Доха трябва да е спокоен и да приземи точно сериите

165 състезатели от 17 клуба разпределени в 6 възрастни групи: юноши старша възраст, младежи, мъже, девойки старша възраст, кадетки и жени ще си оспорват отличията на държавно лично-отборно първенство по спортна гимнастика за купи "Република..

публикувано на 22.03.24 в 07:00

Пьотровски с гол и асистенция за Полша, Украйна обърна в края Босна

Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски вкара гол и направи асистенция за победата на Полша с 5:1 в полуфиналния плейоф от поток "А" за класиране на европейското първенство по футбол в Германия това лято. Във Варшава домакините можеха..

публикувано на 22.03.24 в 06:22

Александър Златков завърши 37-и в кратката програма в Монреал

Шампионът на България Александър Златков се класира на 37-о място в кратката програма при мъжете на Световното първенство по фигурно пързаляне в Монреал (Канада). Националът получи за изпълнението си оценка от 64.77 точки (33.95 за технически..

публикувано на 22.03.24 в 06:19

Мач между Кубрат Пулев и Махмуд Чар на 30 март няма да има

Двубоят за "регулярната" световна титла в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) между Кубрат Пулев и германеца Махмуд Чар се отлага, съобщиха от щаба на Чар за БИЛД. Причината е, че 39-годишният германец има контузия, заради която..

публикувано на 21.03.24 в 20:27
Нургюл Салимова

Нургюл Салимова e втора при жените на турнира в Исландия

Нургюл Салимова завърши на второ място при жените и на 19-о място в генералното класиране на Откритото първенство на Исландия. 20-годишната Салимова завърши турнира в Рейкявик с 6,5 точки от възможни девет, като постигна пет победи, три ремита и само..

публикувано на 21.03.24 в 20:02
Адриан Андреев

Адриан Андреев е на четвъртфинал в Задар

Третата ракета на България в мъжкия тенис Адриан Андреев се класира за четвъртфиналите на турнира на клей от сериите "Чалънджър" в Задар с награден фонд от 75 хиляди евро. В двубой от втория кръг Андреев победи представителя на домакините от..

публикувано на 21.03.24 в 18:52