Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Пайда ладжин

Снимка: архив
Камен Филипов, кинезитерапевт и инструктор по китайския метод за самолечение пайда ладжин ни гостува в неделното издание на „Семейно радио”.

Как алтернативните методи за лечение могат да ни помогнат да подобрим цялостното си здравословно състояние, защо е важно да можем да реагираме сами в кризисен за нас момент и какви са основните опорни точки, на които трябва да наблегнем, чуйте в звуковия файл.
 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Най-добър млад шофьор на България“ за четвърти път

За четвърти път тази година се организира инициативата на СБА „Най-добър млад шофьор на България“ като мярка за подобряване на сигурността на пътя.  Тази година победителят в кампанията ще получи чисто нов Fiat Tipo за 1 година. През първия етап от кампанията всички желаещи да вземат участие в единственото състезание за непрофесионални млади..

публикувано на 22.04.21 в 13:50
Любомир Дацов

Проблемите в бюджета са от политически, не от антипандемични решения

Как да продължи подкрепата за бизнеса и за хората, какви са рисковете за икономиката? Темата коментира Любомир Дацов , бивш заместник-министър на финансите: “Стратегията може да бъде само една, преди всичко трябва да се ускори ваксинацията, защото всички последващи стъпки и решения са базирани в зависимост от това как ще се развие..

публикувано на 22.04.21 в 13:15
Зорница Русинова

20 години Икономически и социален съвет – ролята му днес

2021 година е юбилейна за Икономическия и социален съвет, тази година се навършват 20 години от учредяването му в България.  Защо беше създаден и каква е ролята му в преходни ситуации като сегашната? Темата коментира в “Нашият ден“ Зорница Русинова , председател на Икономическия и социален съвет: “Преди 20 години, точно по това..

публикувано на 22.04.21 в 12:05

Какъв въздух дишахме през пандемичната зима

Какъв въздух дишахме през тази зима, има ли промяна след затварянията и множеството хора, работещи дистанционно? Темата коментира в “Нашият ден“ Стефан Димитров от AirBG. “Идва пролетта, ветровете се засилват, стават температурните инверсии, които са хроничен проблем в цялата ни страна. Голяма част от градовете са построени в..

публикувано на 22.04.21 в 10:50

Мъртви реки у нас – колко и защо

Какво се случва с българските реки? Защо въпреки всички европейски директиви и сигнали от граждани у нас продължава тежкото замърсяване на водите? Темата коментира в “Нашият ден“ инж. Филип Пенчев от WWF България. “Основният проблем, за който информираме вече толкова години, е това, че нашите реки са свръхексплоатирани. Вследствие на..

публикувано на 22.04.21 в 09:45