Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Книга, която може да промени България

Даниел Пенев и неговата книга

Даниел Пенев е на 25 години - журналист, маркетинг специалист и преводач. Разказваме за него, защото се е сетил да събере на едно място вдъхновяващите истории на хора, които са променяли това, което зависи от тях – тоест били са креативни във всичко, което правят.

Сигурна съм, че историите на тези успешни (и щастливи!) хора, ще накарат читателите на книгата, която представихме днес в „Нашият ден“, да си кажат: „Защо да не опитам и аз!“ Да накараш този, които не си вярва, да направят първата крачка към действието, би било невероятно постижение – дано се случи за повече хора!

„Хората, които променят България“ – така се казва този своеобразен сборник с истории на успеха, за които ни разказва Даниел Пенев. Заедно с него в студиото „на живо“ беше и Благовеста Пугьова – социален предприемач, основател на фондация „Подарете книга“, вдъхновител № 24 в книгата на Даниел.

Повече за книгата, за нейните герои и за автора и можете да научите в звуковия файл.


 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.