Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

„Моето семейство”: Развигор и Теодора Дърленски

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110319_sem_darlenski.mp3 Представяме ви едно семейство, което очаква първото си дете - д-р Развигор Дърленски, дерматолог в „Токуда”, и неговата съпруга Теодора Дърленска, фарамаколог.

публикувано на 18.03.11 в 10:47

„Моето семейство": Филип Кирилов и Теодора Горанова

Гостите в предаването този път са повече от обичайното, защото освен младите родители Филип Кирилов и Теодора Горанова и в студиото ще бъде и техният приятел, съветник и духовен учител, идващ от остров Реюнион, Иън Уринклес (в България - Папа Ян), за да..

публикувано на 11.03.11 в 09:27
Д-р Йордан Панов - неврохирург в болница

„Моето семейство”: Йордан и Лилия Панови

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110305_Panovi.mp3 От д-р Йордан Панов, неврохирург в ИСУЛ, и съпругата му д-р Лилия Панова, педиатър, ще разберем как в едно лекарско семейство се заражда порив към творчество – д-р Панова ще прочете свои стихове..

публикувано на 01.03.11 в 08:56

„Моето семейство”: Васко и Валентина Маврикови

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110226_1_Mavrikovi.mp3 Единият от нашите гости е човек, чийто ден минава в 2 различи домашни обстановки и с 2 различни партньорки. Дали това води до раздвоение на личността ще разберем от водещия на..

публикувано на 25.02.11 в 09:33
На снимката: Екатерина Икономова, Найден Ангелов, съпругата му Христина Богданова, и малката Яна Ангелова.

„Моето семейство”: потомци на Васил Левски

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110219_Potomci na Levski.mp3 Гостуваха ни родственици на Васил Левски, потомци на неговата сестра Яна Кунчева - Екатерина Икономова, Христина Богданова и нейният съпруг Найден Ангелов. Как да съхраним родовите..

публикувано на 18.02.11 в 07:59
Екипът на „Семейно радио”, който празнува една година в ефир: д-р Росица Георгиева, Рада Наследникова, Калина Станева, Веселина Даковска и Ивана Мурджева (отляво надясно).

„Семейно радио” навърши една година...

Това е малкият женски колектив, който се опита да направи съботите на слушателите по-приятни и по-цветни... Водещите Веселина Даковска и Калина Станева и психолозите д-р Росица Георгиева и Рада Наследникова, както и Ивана Мурджева, водеща на „Вкусът на..

публикувано на 14.02.11 в 11:57

„Моето семейство”: Астроложката Алена и нейният съпруг Андрей Борисов

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110205_Alena_Borisov.mp3 За видимите и невидимите страни на съдбата с гостите ни астроложката Алена - Светлана Тилкова и съпругът й Андрей Борисов. Каква е съдбовната история, която ги свързва вече 17 години,..

публикувано на 04.02.11 в 10:07
Гледката си заслужава усилието.

Eтрополе посрещна слънцето

Стар тракийски обичаи за посрещане на слънцето и пролетта са възстановили етрополци. В деня на свети Атанас по стар стил, мало и голямо тръгва към близкия връх, който носи името на светеца. Разстоянието не е голямо - само 5 километра. Пътеката обаче е доста..

публикувано на 04.02.11 в 10:00

„Моето семейство”: Румен и Ваня Партинови

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110129_Partinovi.mp3 Гостите в предаването са по-известни като клоуните Румбата и Тина. Със своя малък, мобилен цирк те обикалят Европа и света повече от 20 години. По какво се различава семейният им живот от..

публикувано на 28.01.11 в 09:26

Катя, Ташо и дъщеря им Антония Бърлови гости в „Моето семейство”

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/110122_Barlovi.mp3 Преподавателите в Училището по народна музика в град Котел - семейство Катя и Ташо Бърлови заедно с дъщеря си Антония, се върнаха назад във времето, за да си припомнят хубави моменти от..

публикувано на 21.01.11 в 10:33