image/svg+xml

АКТУАЛНО

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова: Въпросът с кого ще управляваме, ще го решаваме с питане до цялата партия

Председателят на БСП Корнелия Нинова внесе в Централната избирателна комисия 6000 подписа за регистрацията на коалицията "БСП за България". Нинова обяви, че целта е коалицията да бъде първа политическа сила на предстоящите избори на 26 март. Тя..

публикувано на 08.02.17 в 11:00

"Да, България" ще се яви на изборите като коалиция на "Зелените" и партия ДЕОС

Съдът ще отхвърли жалбите срещу регистрацията на партия "Да, България", защото те са фалшиви и недопустими. Администрирането на жалбите обаче отнема време, затова "Да, България" ще се яви на изборите в коалиция със "Зелените" и партия ДЕОС на..

публикувано на 08.02.17 в 10:58

Борислав Ангелов: Към днешна дата по-скоро 5 формации ще влязат в парламента

Към този момент не виждам, как „Обединение ДОСТ“ ще успеят да влязат в парламента. Ще са им необходими поне 140 000 гласа. Само на Турция не могат да разчитат, само на гласове от Кърджали – също. Това каза за предаването „12+3“ по „Хоризонт“..

публикувано на 07.02.17 в 14:21
Вера Асенова

Вера Асенова официално декларира в СГС, че жалбата срещу "Да, България" не е подписана от нея

Вера Асенова , от чието име беше подадена една от трите  жалби, които спряха регистрацията на движение "Да, България", сигнализира в районната прокуратурата за злоупотреба с лични  данни. Заедно с лидера на формацията Христо Иванов тя беше в..

публикувано на 07.02.17 в 13:33

"АБВ - Движение 21": Коалиция с ГЕРБ или с Марешки - категорично не!

Коалиция "АБВ - Движение 21" се регистрира в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори. Над 7 000 подписа са внесени в ЦИК, като от коалицията посочиха, че интересът към тях е изключително голям - само за няколко дни са събрани над 10..

публикувано на 07.02.17 в 13:01

"Обединение ДОСТ" се регистрира в ЦИК за участие в изборите

"Обединение ДОСТ" се регистрира в ЦИК за участие в изборите. Лидерът на партия ДОСТ, Лютфи Местан, заяви, че е категоричен, че ще минат 4-процентната бариера и ще се борят със зависимостите, създадени от   ДПС: Амбицирани сме да освободим..

публикувано на 07.02.17 в 12:56
Писателят Ибрахим Карахасан – Чънар в студиото на

Ибрахим Карахасан-Чънар: Обединението на ДОСТ и НПСД е плюс за Местан

Обединението на ДОСТ и Националната партия "Свобода и достойнство" е плюс за формацията на Лютви Местан, заяви в предаването "Преди всички" по "Хоризонт"  Ибрахим Карахасан-Чънар – историк, изследовател и писател: Явно новият лидер на..

публикувано на 07.02.17 в 12:53

"Да, България" събира подписи за регистрация като коалиция

Движение "Да, България" събира подписи и ще се регистрира като коалиция след като три жалби, за две от които има съмнение, че са фиктивни, на практика пречат на формацията участва самостоятелно на изборите, заяви в предаването "Преди всички" по..

публикувано на 07.02.17 в 12:49
Найден Зеленогорски

Реформаторският блок внесе в ЦИК подписите за регистрация за предсрочните избори

Реформаторският блок внесе в ЦИК 6 500 подписа за регистрация за предсрочните избори. Реформаторите обявиха, че се водят преговори за присъединяването и на други формации и са готови за сътрудничество с всеки проект, който има евроатлантическа..

публикувано на 07.02.17 в 12:44
Димитър Ганев

Димитър Ганев: Всички партии могат да обещават каквото си искат, защото знаят, че няма да го изпълнят

Всяка от малките или големите партии може да обещава каквото си иска, защото знае, че няма да го изпълни. Това каза в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" политологът Димитър Ганев : От всички социологически проучвания, които..

публикувано на 07.02.17 в 12:42