Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Соломон Паси представи своята книга пред жителите на Кърджали


Кърджалийци се срещнаха със Соломон Паси снощи в Бизнесинкубатора, където беше представена книгата му  "Статии, мнения, коментари, интервюта - Извън протокола". Той пристигна в Кърджали по покана на дружество "Приятели на САЩ", за да участва в Месеца на Америка. С него дойде и директорът на БТА Максим Минчев, съставител и редактор на книгата. Соломон Паси пред кърджалийци: 


Галерия

Вижте още

Днес в Ардино заседава Общинският кризисен щаб за борба с коронавируса

Днес в Ардино заседава Общинския кризисен щаб за борба с коронавируса.  На заседанието бяха обсъдени мерки за превенция на заболяването на територията на общината и координацията между институциите за прилагането им.  Кметът инж. Изет Шабан подчерта, че на територията на общината, според информация от Регионалната здравна инспекция в Кърджали, има..

публикувано на 10.07.20 в 16:23

4 автобуса и 2 микробуса потеглиха от Кърджали към София да подкрепят контрапротеста

Четири автобуса и два микробуса със симпатизанти на ГЕРБ потеглиха от Кърджали днес следобед, за да се включат в контрапротеста, обявен за 19 часа, в защита на правителството.  Той е отговор на новия протест пред Президентството, започнал  в 15.00 часа, организиран в социалните мрежи след вчерашната акция на Прокуратурата на "Дондуков" 2. Масовият..

публикувано на 10.07.20 в 15:00

Проф.д-р Тодор Черкезов: Имаме достатъчно легла за лечение на болни с коронавирус

Болницата в Кърджали разполага с достатъчен капацитет, за да приема болни от коронавирус . Политиката на ръководството в тази насока е гъвкава, като има варианти за лечение както в инфекциозно, така и в други отделения. Проф.д-р Тодор Черкезов коментира: "В един определен момент, ако се наложи, ще се включат и други алтернативни..

публикувано на 10.07.20 в 14:55

Областният кризисен щаб в Кърджали забрани провеждането на масовите тържества

С  оглед на усложнената епидемиологична обстановка, рязкото покачване броя на заразените с коронавирус и риска от разпространението му по време на масови прояви, Областният кризисен щаб не намира основание да разреши по изключение провеждането на предварително организирани сватби, кръщенета и други семейни празненства, само за времето от..

публикувано на 10.07.20 в 14:51

Хората ангажирани в сватбения бизнес с писмо до областния управител на Кърджали Никола Чанев

Отвореното писмо на хората ангажирани в сватбения бизнес до областния управител на Кърджали г-н Никола Чанев, който пое ангажимент да свика извънредно заседания на Кризисния щаб в 14.00 ч. днес, на базата на писмо от Главния санитарен инспектор Ангел Кунчев, че предварително организираните мероприятия могат да се провеждат, ако щаба разреши...

публикувано на 10.07.20 в 14:44

"Мастило" стана победител на турнира "Купата на лигата 2020" Кърджали

12 отбора се включиха в третото издание на турнира  "Купата на лигата 2020" Кърджали. Носител на трофея тази година стана отборът на "Мастило". Това съобщи Блавест Саръев от Асоциацията по минифутбол. „След като първите два пъти шампиони станаха отборите на „Арда - 1924“ и отбора на „Сборная“. Сега имаме нов носител, това е отборът..

публикувано на 10.07.20 в 13:43

При 9 обекта в Кърджалийска област РИОСВ е констатирала нарушения

За последния месец РИОСВ Хасково са издали предписания на 9 обекта в Кърджалийско за констатирани нарушения, а общо извършените проверки са 131 през юни.  „По време на проверките беше издадено едно наказателно постановление. Беше съставен един акт. Бяха събрани 6509 лв от наказателни постановления и санкци“, съобщи Мариана Чомпалова, експерт..

публикувано на 10.07.20 в 13:34