Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Сергей Станишев: БСП има всички шансове да спечели евроизборите


Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев заяви в Кърджали, че БСП може да спечели предстоящите евроизбори. Той открои някои свои опасения, че вотът може да бъде опорочен. Председателят на ПЕС пристигна в Родопите за отбелязване на петата годишнина от смъртта на своя приятел и съратник Димчо Михалевски. Ето какво каза Станишев за подводните камъни, които стоят пред БСП:

Сергей Станишев: Не бива да подценяваме организационната машина на управляващата партия ГЕРБ.

Вижте още

Добро представяне на баскетболен клуб "Орфей" за началото на годината

Силно представяне на девойките от Баскетболен клуб "Орфей" - Кърджали беляза началото на 2020 година.  Вчера в Стара Загора възпитаничките на треньора Димитър Георгиев надделяха над отбора на "Академик" - Пловдив с разлика от 35 точки, но загубиха двубоя с много силния състав на "Берое" - Стара Загора.  При победа над "Берое" кърджалийският..

публикувано на 17.02.20 в 16:41

Арда играе срещу Славия в Пловдив

Футболният отбор на Арда - Кърджали е фаворит в предстоящия тази вечер сблъсък със Славия - София.  Според букмейкърските къщи коефицентът за победа на тима от Кърджали е 2.4 , коефиценътът за победа на Славия е 2.8. За равен мач коефицентът е 3.2. Срещата е от 17 часа и ще се играе на стадион Локомотив  в Пловдив.  В предишната среща от..

публикувано на 17.02.20 в 15:54

Край Кърджали може да бъде изградена база за строителството на газопровода България - Гърция

Край Кърджали може да бъде изградена втора база за съхранение на тръби за строежа на газовата връзка Гърция - България.  Тази възможност е обсъдила министърът на енергетиката Теменужка Петкова с представители на фирмата - изпълнител на обекта.  Сега такава база има само край Хасково. През март се очаква да завършат доставките по първия производствен..

публикувано на 17.02.20 в 15:14

Синята зона на Кърджали ще бъде изградена до края на 2020

До края на 2020 година синята зона в Кърджали ще бъде факт. Това увери общинският съветник от ДПС и председател на Комисията по транспорта в общината Мустафа Ахмед на последното заседание на местния парламент. Коментарът му бе по повод питане от страна на общинския съветник от "Демократична България" Радослав Милев дали общината възнамерява да..

публикувано на 17.02.20 в 10:29

Извадиха щандовете с мартеници

Нетърпеливи търговци извадиха щандовете с мартеници в центъра на Кърджали. Въпреки, че все още има време до връзването на преплетените бял и червен конец, продажбите текат защото изселниците купуват на едро мартеници за роднините си в чужбина, които не могат да посетят България. Освен стандартните мартеници виждаме и нещо ново и..

публикувано на 17.02.20 в 10:02

Разстилат червения килим за Даскеер 2020

Церемонията по връчване на 19-тите годишни награди „Даскеер“ на СУ "П.Р.Славейков" ще се проведе на 27 февруари в театъра "Димитър Димов" в Кърджали. Билетите вече са в продажба. Звездната нощ тази година гарантира букет от емоции. грандиозно шоу и повече весели скечове от славейковци, споделя педагогическия съветник в СУ..

публикувано на 17.02.20 в 09:41

Байрам Байрам, ДПС: Ако бяха увеличени данъците, бюджетът щеше да бъде по-ефективен

Поради невъзможността община Кърджали да увеличи местните данъци и такси, бюджетът за 2020 г. е ощетен. Това каза Байрам Байрам, общински съветник от ДПС на последната сесия на местни парламент, когато се гласува бюджетът, който е близо 70 млн. лв. Байрам Байрам: "Знаете, обжалването на местните данъци и такси, ако не бяхме ощетени..

публикувано на 16.02.20 в 18:14