Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Георги Гачев: Личните ви данни не са защитени на 100 % в Интернет

Снимка: ЕПА/БГНЕС


Интернет е относително безопасно място, що се отнася до банкови операции например, но що се отнася до лична сигурност и лични данни, които се предоставят в мрежата, остава недобре защитено място. Това коментира за Радио Кърджали IT специалистът Георги Гачев. Вашите лични данни, когато вие ги споделяте, е възможно и да не са защитени, защото къде да ги споделяте, е ваша отговорност. Но тези, които са на съхранение в институциите, би трябвало да се пазят достатъчно добре, за да няма достъп до личните данни или най-вече вашите лични данни да не се съхраняват в открит вид".  
Чуйте мнението на IT специалистът Георги Гачев.

Вижте още

Славея Стоянова сменя зам.-министър Крисимир Живков в МОСВ

Родената в Кърджали Славея Стоянова бе назначена за  заместник-министър на околната среда и водите на мястото на Красимир Живков.  Живков е освободен от поста със заповед на премиера Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба. От вчера е под постоянен арест заради предполагаемо участие в схема за нелегален внос на боклуци за..

публикувано на 02.06.20 в 01:02

Община Неделино направи голям подарък на своите малчугани по случай Международния ден на детето

Община Неделино направи голям подарък на своите малчугани по случай 1 юни -Международния ден на детето. Кметът Боян Кехайов съобщава какъв е той: "1-ви юни го посрещнахме подобаващо с голям подарък за децата на град Неделино като открихме нов спортен  и детски комплекс , това е спортна площадка с футболно игрище и прикрепена към него детска..

публикувано на 01.06.20 в 15:48
Детска градина

Сутрешният прием на децата в ДГ"Мир" Кърджали премина успешно и спокойно

Приемането на децата в първия ден от рестартирането на работата на Детска градина "Мир" в Кърджали премина успешно и спокойно. Това увери директорът Мая Петкова. Персоналът е оборудван със защитни скафандри и се спазват всички противоепидемични изисквания. Броят на постъпилите деца, съответстваше ли на броят на заявените, коментира директорът..

публикувано на 01.06.20 в 13:28

ПФК "Арда" освободи 9 футболисти

ПФК "Арда" се раздели окончателно със следните футболисти: Зоран Гаич, Дарен Сидоел, Конър Рандъл, Илиша Сам, Илиас Хасани, Беркай Халил, Николай Димитров, както и вратарите Йован Лучич и Иван Дерменджиев. До края на първенството новият наставник Николай Киров ще разчита на всички останали налични играчи. Напълно възстановен след операция е..

публикувано на 01.06.20 в 13:10

7-дневна карантина за влизане в Гърция

Всички, които нямат основателна причина ще се подлагат на 7-дневна карантина при влизане в Гърция. Решението от гръцката страна е от снощи, 31 май, съобщиха от ГКПП „Маказа“.  Припомняме, че вчера по обяд, гръцките власти на Маказа вдигнаха бариерата за свободно пътуване, само срещу лична карта, съобщиха във фейсбук потребители, които вече са на..

публикувано на 01.06.20 в 10:11

Разрешени са посещенията в закрити площи на ресторанти и кафенета

От днес се разрешават посещенията в закрити площи на - ресторанти, заведения за бързо хранене, питейни заведения, кафе-сладкарници, детски и спортни съоръжения на закрито, увеселителни и игрални зали, с изключение на дискотеки, нощни барове и пиано барове. В страната се допускат, без 14-дневна карантина, българските граждани и гражданите на..

публикувано на 01.06.20 в 09:29
В столичните детски градини вече тече трескава подготовка за завръщането на децата. Това ще стане от 22 май при ясни противоепидемични мерки, обяви здравният министър Кирил Ананиев.

В Деня на детето детските ясли и градини в община Кърджали отварят отново врати

Детските ясли и градини на територията на община Кърджали отварят отново врати днес, 1 юни - Деня на детето.  Изпращането на децата на градина не е задължително, дори е препоръчително ако има кой да се грижи за тях в домашна среда, те да останат вкъщи.  Повече информация дава зам.-кметът Веселина Тихомирова:  "Фиксирана е датата 1 юни, първо е Ден на..

публикувано на 01.06.20 в 09:23