Издирват избягал крадец от затвора в Смолян

Полицията издирва 18-годишния Мартин Пенчев Шахънски. 

Той е изтърпявал присъда за кражба от 2 години и 9 месеца в затворническо общежитие от открит тип в Смолян, откъдето тази сутрин е избягал. 

Мъжът е висок 186 см, с нормално телосложение, кестенява коса, продълговато лице, правилен нос, кафяви очи и татуировки с надписи на ръцете. Няма данни да е агресивен,  уточняват от МВР.

Гражданите, които имат допълнителна информация за издирвания или са го забелязали, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото РУ. Анонимността им е гарантирана.


Галерия

Вижте още

Лек автомобил изгоря във Вранско

Лек автомобил изгорял в крумовградското село Вранско. Няма пострадали.  Колата пламнала в движение около 13 часа. Водачът успял за слезе навреме от горящия автомобил. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил огъня, който унищожил моторното превозно средство. Късо съединение причинило запалването. 

публикувано на 12.12.19 в 16:32

Момчилград почете загиналите в река Върбица преди 29 години военнослужащи

Жители на Момчилград почетоха паметта на загиналите преди 29 години във водите на река Върбица 10 военнослужащи. Възпоменателната церемония беше организирана от община Момчилград и Общинския съвет на офицерите и сержантите от запаса и резерва в града. На паметника се събраха близки на загиналите, момчилградчани, кметът на общината Илкнур Кязим,..

публикувано на 12.12.19 в 16:24
Дядо Коледа в Средогрив

Общински служители сбъднаха коледните желания на децата от приемните семейства в Хасково

За четвърта поредна година служители на община Хасково организираха Коледно тържество за децата и семействата от „Приемна грижа“.  „Сбъдни желание 2019“ е кампания на местната администрация. Благодарение на нея, всяко дете от приемно семейство получава най-мечтания подарък от Дядо Коледа. 29 деца днес получиха онова, което са си пожелали. Част от тях..

публикувано на 12.12.19 в 15:23

Откриха паметна плоча на фотожурналиста и почетен гражданин на Хасково Карекин Карекинян

Откриха паметна плоча на фотожурналиста и почетен гражданин на Хасково Карекин Карекинян. На откриването присъстваха кметът на община Хасково Станислав Дечев, заместник-кметът Мария Вълчева и областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.  На откриването на паметната плоча присъстваха още колеги, приятели, представители на културни институции и..

публикувано на 12.12.19 в 15:10

Актьорите от кърджалийския театър играят благотворително за децата в Дневен център „Надежда”

Актьорите от Театрално-музикален център – Кърджали подаряват премиерното си заглавие „Принцесата и граховото зърно” на децата от Дневен център "Надежда", Кърджали. Кукленият спектакъл ще бъде представен благотворително в социалното заведение днес, 12 декември от 11.00 часа. Режисьор и сценограф е Жулиета Колева, а сценичният вариант е на Стефан..

публикувано на 12.12.19 в 10:42

60 социално слаби ще получат топъл обяд за Коледа в храма "Свето Успение Богородично"

Обществената трапезария към храм „Свето Успение Богородично“ в кв. Гледка през февруари ще  навърши 18 години, от както посреща гладните и жадните, и онези които се намират в нужда. В началото на изграждането на социалната кухня от нея са се възползвали около 120 души, през годините някои от тях са починали или им се е сменил социалния статус..

публикувано на 12.12.19 в 10:06
Семинарът ще обобщи наблюдателните данни, получени по време на лятната школа по астрономия на

Семинар по цифрови астро-фотографски наблюдения ще се проведе в Обсерваторията в Кърджали

На 13 и 14 декември в Астрономическа обсерватория "Славей Златев" в Кърджали ще се проведе Семинар по цифрови астро-фотографски наблюдения. Той ще обобщи наблюдателните данни, получени по време на лятната школа по астрономия на "Белите брези". Агоп Узунбохосян, директор на Обсерваторията, с подробности: Това което ще направим в петък и събота..

публикувано на 12.12.19 в 09:35