Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Сали Дурмуш - лидер на Младежкото ДПС в Момчилград

Сали Дурмуш беше избран единодушно за председател на общинската организация на Младежкото ДПС в Момчилград. Той беше единствен кандидат за поста и за него гласуваха всички 93 делегати на общинската конференция. Сред официалните гости на форума бяха депутатът от ДПС Ерол Мехмед, областният лидер на Младежкото ДПС Байрам Байрам, кметът на община Момчилград Илкнур Кязим, бивши кметове, председателите на общинските съвети в Момчилград и в Кърджали.
"За мен е чест и отговорност да бъда председател на общинския съвет на Младежкото ДПС - Момчилград. Вярвам, че ще успеем да преодолеем изпитанията и предизвикателствата, разчитайки на нашата заедност и сплотеност. Младежкото ДПС е най-силната и мощна младежка партийна структура, която трябва постоянно да се развива и постига нови успехи, а това зависи от всички нас", заяви Сали Дурмуш.
Новият председател на Младежкото ДПС е на 32 години. Завършил е специалност "Публична администрация" в Бургаски свободен университет. Работи като медиатор в община Момчилград.

Вижте още

Хасан Азис: Нека продължаваме да мечтаем за Кърджали

В Деня на Кърджали, кметът Хасан Азис гостува на обзорното предаване на Радио Кърджали. Той поздрави жителите на областния център по случай 108 години от освобождението на Кърджали и коментира какви са мечтите му като градоначалник:  "Мисля, че вече част от нашите мечти се реализираха, но мечтите ако имат начало, поне нямат край. Затова ние..

публикувано на 21.10.20 в 17:00

Борисов иска яснота за гражданите кога да се носят маски

Премиерът Бойко Борисов разпореди в новата заповед на здравния министър точно и ясно да бъдат описани изискванията за носене на маски на открито:  "Трябва много точно да се опише, много точно да се обясни на хората, че, когато си върви сам по улицата , когато си кара колелото или когато е в парка, когато е на открито, когато няма..

публикувано на 21.10.20 в 16:52

На 22 спират водата в центъра на Кърджали и още два квартала

Водоснабдяване и канализация” ООД – град Кърджали съобщава на своите абонатите, че поради  направа на връзка при реконструкцията на водопровод по ул. „Добруджа” ще бъде прекъснато водоподаването на 22.10.2020 година /четвъртък/ от 9.00 до 16.00 часа в следните райони: централна градска част,   кв. „Студен кладенец”, складово- промишлена зона „Изток”,..

публикувано на 21.10.20 в 16:46

Хасан Азис: 21-ви октомври за нас е скъпа и вълнуваща дата

Пред паметника на освободителите се събраха официалните лица - областният управител Никола Чанев, заместник областния управител Севда Камбурова, кмета на Кърджали Хасан Азис, предедателя на общинския съвет Юсейн Ахме и духовните лица на двете регигии. След поднасянето на венците и поклонението си кмета Хасан Азис изнесе слово пред обществеността...

публикувано на 21.10.20 в 15:50

Никола Чанев: Леглата в Инфекциозно вече са заети

Областният у правител Никола Чанев след ритуала по поднасяне на венци в Градската градина заяви, че обстановката в Кърджали се утежнява. "За пореден ден отбелязваме рекорди. Леглата в инфекциозно отделение вече са заети, от вчера болницата в Момчилград приема пациенти". Чуйте в звуковия файл.

публикувано на 21.10.20 в 15:26
връх Средногорец - Родопската Шипка

Смолян празнува 108 години от своето Освобождение

Смолян празнува 108 години от своето Освобождение.  108 години ни делят от онези паметни 19, 20 и 21 октомври на 1912 година. станали разделителна линия между потисничеството и свободата в историята на родопския край. Поклон пред пълководския талант на полковник Владимир Серафимов - освободителят на Родопите, олицетворение на бойния дух на Българската..

публикувано на 21.10.20 в 14:51

Васил Визев: Арда изигра страхотен мач срещу Локомотив

Снощи Локомотив - Пловдив посрещна Арда - Кърджали в последната среща от 9-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора завършиха наравно 0:0. Това бе първи официален мач на АРДА след 24 дни, в които отборът имаше 16 заразени футболисти с коронавирус , а играчите на Николай Киров проведоха само 5 тренировки след задължителната карантина. Васил Визев..

публикувано на 21.10.20 в 14:35