Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Пазарът на производителите планира продажби на павилиони и офис

ОбС в Кърджали прие предложеното допълнение към Бизнес плана на "Пазара на производителите". То включва продажба на търговски павилиони, навес за отпадъци и офис. Променитте в инвестиционната програма на дружеството се налагат, за да бъде погасен остатъка от кредита към банката в размер на 777 хил. 504 лв. Радослав Милев, общински съветник от "Демократична България" беше от съветниците, гласували "против". Той не е съгласен с поредната разпродажба на активи на Пазара на производителите. Милев констатира, че погасяването на вноските по кредита на дружеството не е от дейността на Пазара, а от разпродажба на дълготрайни материални активи и добави, че 30% от активитевече са разпродадени: 
Управителят на Пазара на производителите Рамадан Вели, който присъства на заседанието заяви, че има разминаване в сметките на Радослав Милев: 
Против разпродажбата на активи бяха още съветниците от ГЕРБ и БСП. 

Вижте още

Мария Тонева от ЕГ „Христо Ботев“ представи България на младежка конференция

В гр. Марибор, Словения се проведе Европейската младежка конференция на тема „Пространство и участие за всички“.  Целта на Европейската младежка конференция е да се оцени целия процес на осмия цикъл на Младежкия диалог и окончателното формулиране на препоръки от младежите от ЕС и държавите членки за прилагане на Деветата цел на ЕС за младежта..

публикувано на 22.10.21 в 16:07

Вот 2 в 1: В Турция се очаква да има между 115 и 125 секции

760 ще бъдат секциите в чужбина в 68 държави, съобщи Иван Кондов - ръководител на работна група за вота зад граница в Министерството на външните работи. „Най-много секции отново ще очакваме да има във Великобритания, между 130 и 140. В Турция очакваме да има между 115 и 125 секции“ , прогнозира Кондов за БНР. Като най-голяма трудност..

публикувано на 22.10.21 в 15:14

Расте броят на желаещите ваксинация в Кърджали

След въвеждането на изискване за зелен Covid сертификат многократно е увеличен интересът към ваксинацията в област Кърджали.  Още от рано сутринта днес пред имунизационният кабинет на  Регионалната здравна инспекция в Кърджали се образува опашка от чакащи за ваксинация.  Повечето от чакащите заявиха, че са тук само заради зеления сертификат.  Д-р..

публикувано на 22.10.21 в 14:44

Представят в Кърджали книгата "Измамна реалност"

Стойчо Керев представя днес в Кърджали книгата си "Измамна реалност". Проявата е от 18 часа в Дома на културата при спазването на всички противоепидемични правила и мерки. Керев е журналист, продуцент и медиен експерт. Той е и лектор и автор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука,..

публикувано на 22.10.21 в 12:35

Имунизационният кабинет в МБАЛ Момчилград ще работи и в събота

Имунизационният кабинет в общинската болница "Д-р Сергей Ростовцев" в Момчилград ще работи тази събота от 9 до 14 часа. След въвеждането на новите противоепидемични мерки, основани на изискването за предоставяне на зелен сертификат за ваксинация, за преболедуване или за отрицателен резултат от изследване за COVID-19, интересът към ваксинирането в..

публикувано на 22.10.21 в 12:24
Архив

Ресторантьори от Кърджали се готвят за протест

Ресторантьори от Кърджали ще се включат в национална среща на бранша, за да обсъдят по-нататъшни действия срещу въведеното изискване за Зелен сертификат за достъп.   Реакцията е неизбежна, защото заповедта за задължителен Зелен сертификат за достъп е абсолютно неприемлива, каза заяви Данаил Дялков, областен председател на Българската..

публикувано на 22.10.21 в 11:26

При специализирана операция на полицията откриха незаконно оръжие и боеприпаси

Незаконно оръжие и боеприпаси са били открити при специализирана операция на РУ-Кърджали вчера.   Полицейски служители извършили претърсване в дома на 40-годишен жител на село в община Черноочене и открили неустановена марка пушка и 40 патрона , за които няма разрешение за притежаване.  В жилището на 35-годишен в кърджалийско село били намерени също..

публикувано на 22.10.21 в 11:03