Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Мартин Узунов е назначен за заместник областен управител на област Хасково

Снимка: Областна администрация Хасково

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев е назначен за заместник областен управител на област Хасково Мартин Узунов. 

Г-н Узунов е завършил бакалавърска степен „Бизнес администрация“ в Лондон и магистърска степен „Международни икономически отношения“ в Университета за национално и световно стопанство.

Част от работния му стаж преминава в Дирекция “Управление на cобствеността” в Министерство на външните работи на Република България. Бил е съветник на министъра на отбраната в Министерство на отбраната на Република България. Има 13-годишен опит в частния сектор. Работил е в Делойт България.

Мартин Узунов е за втори път заместник областен управител на област Хасково. Той бе назначен за заместник областен управител при управлението на служебното правителство на г-н Стефан Янев.


Вижте още

Над 1.6 кг контрабандни златни накити задържаха митничари на МП Капитан Андреево

Контрабандни златни накити за над 146 000 лева задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево. На 27.09.2022 г., около 01.20 часа, на пункта пристига автобус с турска регистрация с 24 пътници, на път от Турция през България за Румъния. Превозното средство с водач турски гражданин е селектирано за щателна митническа проверка. Част от..

публикувано на 28.09.22 в 15:31

Интерконекторът с Гърция има Акт 16

Газовата връзка България-Гърция вече има издаден Акт 16, съобщи служебният регионален министър Иван Шишков и показа документа пред журналистите:  "Ето го! Имаме разрешение за ползване за газовата връзка между България и Гърция! Тя не е плод на никакви документални компромиси. Служебният кабинет рапортува пред вас с една от основните..

публикувано на 28.09.22 в 15:28

Обученията на членовете на СИК в област Кърджали приключват днес

Обученията на членовете на СИК в област Кърджали приключват днес, като в община Черноочене от 14.00 ч. ще бъде последното. Интересът към обученията не е много голям, каза председателят на РИК Кърджали Павел Гатев:

публикувано на 28.09.22 в 13:18

Има опасност изборният ден в област Кърджали да стартира с незапълнен състав на СИК

Има опасност изборния ден в област Кърджали да стартира с незапълнен състав на Секционни избирателни комисии. Това заяви председателят на РИК Кърджали Павел Гатев, тъй като броени дни преди изборите, една от парламентарно представените партии е освободила своите членове в 4 общини в областта:

публикувано на 28.09.22 в 13:16

Секционните избирателни комисии на територията на РИК Кърджали са общо 542

Секционните избирателни комисии на територията на РИК Кърджали са общо 542. От тях 344 са за гласуване с машина, 198 са с хартиени бюлетини, като в тези 198 Секционни комисии 41 са подвижни. Това обобщи за Радио Кърджали председателят на РИК Павел Гатев

публикувано на 28.09.22 в 13:13

Водата в Кърджали, Момчилград и 46 села няма да бъде годна за пиене в четвъртък

На 29 септември 2022 г. /четвъртък/  ще се извърши планова дезинфекция на водопроводната мрежа, поради което водата в Кърджали, Момчилград и 46 села няма да бъде годна за пиене. “В и К” ООД - град Кърджали уведомява всички абонати, ползващи питейна вода от яз. “Боровица”, че водата ще е високо съдържание на хлор и няма да бъде годна за пиене и..

публикувано на 28.09.22 в 09:45

Гръцкият премиер ще присъства на откриването на газовия интерконектор Гърция-България в събота в София

Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис ще бъде в събота в София по покана на българския президент Румен Радев за участие в церемонията по откриването на газовия интерконектор Гърция-България, съобщи АНА-МПА. Мицотакис ще бъде придружаван от гръцкия министър на околната среда и енергетиката Костас Скрекас. Агенцията съобщава още, че..

публикувано на 28.09.22 в 09:27