Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

43 годишен почина от токов удар в село Фотиново

Снимка: БГНЕС

Сигнал за починал мъж е бил подаден вчера около 10,30 часа в РУ-Кирково. Инцидентът станал в къща в село Фотиново.

Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието. Тялото било транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница и било установено, че 43-годишният мъж е починал от токов удар.

Извършен е бил повторен оглед, а къщата обезопасена и запечатана с разпореждане на прокурор. Образувано е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Изтича срокът за заявки за повишаване на оценки от матури

Зрелостниците, които са положили успешен изпит на държавно външно оценяване, но не са доволни от резултата си, могат да се явят за повишаване на оценката. За целта е нужно да заявят това си желание в съответното училище, а срокът да го направят е едва тридневен - от 24 до 26 април . Това съобщи за Радио Кърджали началникът на Регионалното..

публикувано на 25.04.24 в 01:09

Любомир Колев се класира за националния кръг на олимпиадата по история и цивилизация

Любомир Колев: "Той разглежда три основни проблема - единият със замърсяването на околната среда , вторият с вандализма и третият с агресията при младите хора. Едни хора се събират на едно място и започват да мърсят. Но у единият герой се поражда това, че казва: "Защо да мърсим, ние се събираме тук често, защо да мърсим. Не е ли по-добре да..

публикувано на 24.04.24 в 17:15

РЗИ: Водата в четирите села е вече годна за пиене

Четирите села в Кърджалийска област Секирка и с.Гривяк в общ. Кирково и с.Богатино и с. Боровица в общ. Ардино, чиито вода беше заразена с бактерията ешерихия коли в момента е годна за косумация. Д-р Виктор Кирчев: " Пуснали сме предписание към ВиК-оператора, водата е дезинфекцирана допълнително, взети са нови проби и всичко вече е в..

публикувано на 24.04.24 в 16:34

Една от най-търсените услуги в НАП е уточняване на здравен статус

Близо 16 000 граждани са посетили офиса на НАП в Кърджали от началото на тази година до края на март. Една от най-търсена услуга в НАП е уточняване на здравен статос, за койото са изтеглени 2 700 билета, съобщават от офиса на местната приходна агенция. Какви са другите услуги, които отчитат ръст, съобщава Нериман Сали, директора на офиса на НАП в..

публикувано на 24.04.24 в 15:10

Кметовете на села със заразена вода не са уведомени за това

Жителите на селата Боровица и Богатино, община Ардино и на Гривяк, община Кирково, не са уведомени, че пият заразена вода.  Нито една институция не е предупредила за наличието на бактерията.  Кметицата на Боровица Айел Мехмед: "Да ви кажа аз нямам такава информация, поне на мен не ми се обадиха. Ей сега ще звънна на ВиК. Към кметството имаме шест..

публикувано на 24.04.24 в 14:35

РЗИ: Четири села в Кърджалийско са със заразена питейна вода

Четири села в Кърджалийска област пият заразена с бактерията ешерихия коли вода според извършения мониторинг на качеството на питейната вода. Регионалната здравна инспекция в Кърджали направиха предписания срещу евентуални чревни инфекции. Селата са Секирка и сeло Гривяк в община Кирково и село Богатино и село Боровица в община Ардино...

публикувано на 24.04.24 в 13:50

Сиделя Мутлу е сред най-добрите 16 на Световната купа в Люксембург

Състезателката на СКТМ „Юнак“ - Ардино Сиделя Мулту се класира сред 16-те най-добри девойки до 17 години в оспорвания турнир за Световната купа по тенис (WTT Youth Contender), който се проведе в Люксембург. Треньорът на „Юнак“ и на националния отбо р Бейхан Емин отбеляза, че сред 16-те най-силни има само три състезателки от европейски държави, като..

публикувано на 24.04.24 в 13:47