Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арда гостува на Марица Пловдив в осминафиналите за Купата на България

В събота 26 ноември от 13:30 часа Марица Пловдив посреща Арда Кърджали на Стадион Марица. Срещата е за осминафиналите в турнира за Купата на България. Възпитаниците на треньора Николай Димитров  ще се срещнат с елитния тим на Арда Кърджали в Кършияка. Последния мач между двата отбора беше през март тази година, където в приятелска среща Арда победи с 2:1. До момента Марица Пловдив има 1 победа, докато тимът на Александър Тунчев има 4 победи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Етър

Хандбален клуб на-Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“

Момичетата до 11 години на Хандбален клуб „Топлика“ - Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“, който се проведе на Спортна площадка „Фильо Филев“ в Минерални бани. Възпитаничките на треньора Костадин Техов прегазиха в първата среща хандбалистките на Панагюрище с резултат 23:6. Във втория си мач те не..

публикувано на 16.04.24 в 11:28

"Арда" гостува на шампионите от "Лудогорец"

Днес ще се изиграят последните две срещи от 29-тия кръг в Първа футболна лига.  От 17.30ч. на стадиона в Бистрица, ЦСКА 1948 е домакин на Локомотив София. В Разград, в мач с начало 20.00ч. Лудогорец приема тима на Арда. Тази среща ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на БНР.

публикувано на 15.04.24 в 14:55

Отборът на "Арда" под 16 години победи силния отбор на "Славия"

Тимът на "Арда" U16 постигна ценна победа над една от най-силните школи в страната, тази на ПФК"Славия" U16 с 2:0.  Отборът на Славия през втория полусезон е един от най-добре представящите се, като само преди няколко кръга спечели срещу Лудогорец,като им нанесе едва втора загуба от началото на сезона.  Младите надежди от Кърджали изиграха..

публикувано на 15.04.24 в 09:44

Крумовград направи реми с Етър, 11 мача е без загуба

Отборите на Етър и Крумовград направиха равенство 0:0 в мач от 29-ия кръг на Първа лига. Това бе и 11-ти пореден мач за Крумовград в родния ни футболен елит без загуба. Дербито на новаците в елита до голяма степен разочарова, като головите положения липсваха почти напълно и през двете полувреме. По този начин Етър остана на дъното в класирането с 14..

публикувано на 14.04.24 в 22:27

Отборът на Крумовград играе срещу Етър във Велико Търново

Отборът на Крумовград гостува на на Етър в мач от 29-ия кръг на Професионалната футболна лига. Двубоят е тази вечер в 17 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Главен съдия на срещата ще е Мартин Великов. Мачът е много важен за крумовградчани, които водят битка за шестото място. Преди сблъсъка отборът на Станислав Генчев се намира на седмата..

публикувано на 14.04.24 в 13:20

Бронзови медали за боксьорите от Момчилград

Два бронзови медала спечели момчилградския клуб "Лионс" в първия кръг от Държавното лично отборно първенство за ученици по бокс. На ринга в Плевен се качиха близо 200 млади боксьори от 45 клуба. Мелих Алиосман и Джесур Мустафа заеха призовите места в своите категории, съответно до 75 кг. и до 66 кг.  Шампионатът в Плевен се радва на..

публикувано на 12.04.24 в 11:30
Григор Димитров

Григор Димитров среща Миомир Кецманович в Монте Карло

Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров трябва да изиграе днес мача си от втория кръг на Мастърс 1000 турнира в Монте Карло. Деветият поставен в схемата се изправя срещу №66 в света Миомир Кецманович от Сърбия.  Срещата е последна, четвърта, в програмата на втория по капацитет за зрители корт „Кур де Пренс“, която стартира в 12..

публикувано на 10.04.24 в 11:22