Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е предаването „Вкусен следобед” с водещ аз, Радка Петкова - от 2 юни, 2019 г . Вече съм в обичаната си форма, защото неделно развлекателн ото предаване, което в същото време ви поднася нещата с вкус и среща с интересни хора, е отново в..

публикувано на 04.06.19 в 14:43

Мартин Димов от група "Стокхолм": Искаме все повече творци да се върнат към корените

И докато някои хора мислят за евроизборите, на някои им се иска да бъдат на село. Но не в глобалното село, както е модерно да казваме, а на нашето си родно, автентично село, в което са израсли някои наши баби и дядовци, и от което всеки един..

публикувано на 26.05.19 в 20:15

Футболен "Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, днес епизодът на неделното развлекателно предване "Вкусен следобед" е по-различен, защото проследихме пътят на футболна Арда до победата. Както всички вече знаете, момчетата от Арда отиват на бараж, като преди това ще играят срещу..

публикувано на 19.05.19 в 19:06

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и предаването Вкусен следобед. Настанете се удобно и се подгответе за два часа, изпълнени с приятни и вкусни изненади . Да, почивката наистина е вълшебна, особено когато е заслужена, а тя е винаги заслужена! Ще ви..

публикувано на 12.05.19 в 19:21

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът от 5 май на най-апетитното и най-релаксиращото предаване на радио Кърджали "Вкусен следобед". Аз съм Радка Петкова и ви желая да останете в добро настроение! Защо, ли? Защото утре е празник, а днес е почивен ден, което..

публикувано на 05.05.19 в 16:45

Великденски "Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е празничният епизод на предаването "Вкусен следобед" от най-светлия християнски празник Великден, на който празнуваме победата на Христос над тъмните сили. На този красив ден, днес, аз, Радка Петкова, ви предложих традиционни..

публикувано на 30.04.19 в 11:56

Предаването "Вкусен следобед" отново в ефира на радио Кърджали!

Здравейте, от тази неделя отново слушате предаването Вкусен следобед, в което си забъркваме ободряващ микс от вдъхновяваща музика, кулинарни сладости и духовна радост . Аз съм Радка Петкова и  ви изпращам много слънчеви усмивки от ефира на радио..

публикувано на 21.04.19 в 18:34

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова, това е епизодът на „Вкусен следобед” от 10 февруари . Надявам се, че сте си отпочинали, но ако не сте, сега е време да се отпуснете удобно и да се насладите на деня! В днешния епизод ще гостуваме на Лияна..

публикувано на 11.02.19 в 12:32

Иво Георгиев и неговото измерение пето

Иво Георгиев е писател с неподражаемо чувство за хумор. На някои хора този хумор може да им се стори необикновен, на други игрив, а на трети философски. Но той е и трите заедно. А общото между неговия чудат език и скитанията му из..

публикувано на 04.02.19 в 18:57

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и "Вкусен следобед". Това е епизодът от 3 февруари, 2019 г. на предаването за вкуса на живота и за нещата, които го правят по-лек . В минутите за вдъхновяващи места, се отправяме към дестинации, известни със..

публикувано на 03.02.19 в 18:23