Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" в споделеното ни радиопространство за свободни хора без граници в мисълта. Лятото най-накрая дойде и властва с пълна сила, затова и аз минавам на енергоспестяващ режим...

публикувано на 13.08.18 в 10:45

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" - една глътка свобода за вас, уважаеми радиослушатели . Защо казвам това? Ами, защото си говорим без официалности и поза в споделеното ни радиопространство за свободно време,..

публикувано на 06.08.18 в 09:49

Помрачава ли настроението ви дъждовното време?

А сега искам да си помечтая как лятото се завръща с пълна сила. Дали така мислят кърджалийци и какви асоциации поражда в тях екваториалния климат. Дали трудотерапията ни измъква от дъждовния апокалипсис. Чуйте отговорите в анкетата на "Вкусен..

публикувано на 03.08.18 в 14:35

Как да почиваме качествено през лятото?

Кои са ефективните начини за лятна почивка. Е, някои си почиват като прекопават градината, а други на плаж, но това не бива да ни изненадва, нито много да ни натъжава. Защото лятото е вълшебен сезон, в който можем да се насладим най-много на..

публикувано на 02.08.18 в 18:54

Един свален килограм коства 100 км бягане

Тази година лятото не е толкова топло и затова бягането навън за здраве е малко по-приятно . Така или иначе, спортната форма трябва да се поддържа целогодишно . В това отношение бягането е един от най-ефективните тренировки, защото за него са..

публикувано на 01.08.18 в 10:42

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване на радио Кърджали.  Желая ви повече слънчеви дни, уважаеми слушатели. Оказа се, че слънчевото време е едно от най-добрите пожелания, защото лятото е дъждовно като есен ...

публикувано на 29.07.18 в 17:06

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, аз съм Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" в нашето запазено пространство за почивка, отморяващи активности и естествен живот. Благодаря ви, че избрахте радио Кърджали, за да прекарате два часа от неделния си следобед. Както..

публикувано на 22.07.18 в 18:25

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед". Лятото е в разгара си, някои от нас се заглеждат в туристически брошури, други към пътя за Маказа, но независимо на море или планина човек носи настроението навсякъде със себе..

публикувано на 15.07.18 в 18:29

И забавно, и полезно за децата в Монтесори езиков летен лагер в Кърджали

Нека да поговорим за лятото, което всеки родител може да подари на своето дете. Монтесори със сигурност е метод за обучение, за което всички сме чували, но той не ни говори много. Всъщност, при Монтесори на децата не се „преподава" , а се стимулира..

публикувано на 10.07.18 в 19:41

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед". Лятото се нагорещи, напитките са разхладителни и все повече ще ни става горещо, защото за някои от нас наближава морската почивка. Разбира се, има и любители..

публикувано на 10.07.18 в 10:04