Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

Кметът на Хасково се кандидатира за нов мандат, но като независим кандидат

Кметът на Хасково Добри Беливанов влиза в надпреварата на предстоящите местни избори, но като независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет. Преди четири години Беливанов беше избран от ГЕРБ, но в средата на мандата му партията отегли..

публикувано на 05.09.19 в 10:12

Одобрени са тарифите, които участници в местния вот ще плащат на БНР и БНТ

Правителството одобри тарифите, които участниците в местните избори ще заплащат на БНР и БНТ в рамките на предизборната кампания. Реално няма промени спрямо тарифите от евроизборите през май тази година с изключение на цената за изработка на..

публикувано на 04.09.19 в 14:16
Лидерът на СДС Румен Христов представя в ЦИК документите за регистрацията на партията в местните избори на 27 октомври.

СДС внесе в ЦИК документите за регистрация на местния вот

СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на местния вот на 27 октомври, като председателят на партията Румен Христов даде списъци със 7558 подписа. Тоя обяви, че по силата на подписаното споразумение с ГЕРБ ще има общи кандидатури, обяви...

обновено на 04.09.19 в 13:48
В зала 10 на НДК Мая Манолова представи членовете от Инициативния комитет за издигане на кандидатурата й за кмет на София за предстоящите на 27 октомври избори.

Мая Манолова откри кампанията си за участие в изборите за кмет на София

Участие на гражданите в управлението на София, електронни обществени поръчки, спиране на корупцията при управлението на столицата.  Това са част от плановете на кандидата за кмет Мая Манолова, чиято кандидатура беше издигната днес от 65-членен..

обновено на 04.09.19 в 12:33
Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в Народното събрание.

Мая Манолова подаде оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет на София

Мая Манолова депозира в Народното събрание оставката си като национален обмудсман. Както вече обяви, Манолова ще се кандидатира за кмет на София:  "Промените винаги са тръгвали от тук и пак ще тръгнат промените от тук. Бъдете сигурни. Със страх..

обновено на 03.09.19 в 18:24