Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

От днес партиите и коалициите могат да се регистрират в ЦИК за участие в местния вот

От днес до 11 септември партиите и коалициите могат да се регистрират за участие в местния вот в Централната избирателна комисия. За участие в изборите имат право да се регистрират единствено хора, които са живели в България най-късно от 26..

обновено на 02.09.19 в 14:10

Над 12 000 души с двойно гражданство няма да могат да гласуват в община Кюстендил

Над 12 хиляди души с двойно гражданство са с адресна регистрация в община Кюстендил, но почти всички от тях няма да могат да гласуват заради принципа за уседналост - да са били на територията на общината от 26 април тази година, казаха от администрацията...

публикувано на 02.09.19 в 13:50

ДОСТ и БЗНС с общи кандидати за кметове на изборите през октомври

ДОСТ и БЗНС ще бъдат коалиционни партньори и ще участват с общи кандидати за кметове и листи за общински съветници в предстоящите местни избори. Решението беше обявено вчера от Лютви Местан и Николай Ненчев в хитринското село Черна. Председателите..

публикувано на 02.09.19 в 03:29
Калоян Паргов, ЗДравко Милев

БСП-Кюстендил подкрепя за кмет издигнат от инициативен комитет кандидат

БСП-Кюстендил за пръв път не издига свой кандидат за кмет на общината, а ще подкрепи Здравко Милев от местен инициативен комитет. Това решиха единодушно над 80-те делегати на общинската конференция днес. Здравко Милев е бил служител на банка във..

публикувано на 01.09.19 в 16:54
Общината в Пазарджик

БСП няма да има свой кандидат за кмет на Пазарджик за първи път от 30 г.

За първи път от 30 години БСП в Пазарджик няма да има свой кандидат за кмет. На общинската конференция социалистите решиха да подкрепят независимия предприемач Благо Солов. Другият кандидат за подкрепата на левицата в местния вот бе бившият шеф на..

публикувано на 01.09.19 в 10:00