Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

Кандидат за кмет на Павел баня от ВМРО оспорва резултата от първия тур на изборите

Кандидатът за кмет на Павел баня Станимир Радевски, издигнат от ВМРО, оспорва резултата от първия тур на изборите в курортното градче, съобщиха от  Административния съд в Стара Загора. Изгубилият вота дългогодишен кмет е подал жалба срещу решението на..

публикувано на 05.11.19 в 11:35

Четири партии искат касиране на изборите за кмет във великотърновското село Леденик

Четири партии искат касиране на изборите за кмет на кметство във великотърновското село Леденик заради нарушения в изборната нощ. Петима бяха кандидатите за кмет на село Леденик. На първия тур беше преизбран Антон Кръстев, кандидат на „Демократична..

публикувано на 05.11.19 в 11:27

Сложен казус в община Несебър - кметът и двама общински съветници все още са в ареста

За 11-и ноември е насрочено първото заседание на новия Общински съвет в Несебър. На него трябва да положат клетва и да встъпят в длъжност новоизбраните 21 общински съветници и кметът Николай Димитров. Това обаче няма да се случи, защото Николай Димитров..

обновено на 04.11.19 в 20:37
Стефан Радев (вляво) и Кольо Милев – БСП.

Кметът на Сливен влиза във втория си мандат на 11 ноември

Новоизбраният кмет на Сливен от партия ГЕРБ Стефан Радев ще влезе във втория си мандат на 11 ноември, когато ще се проведе първата сесия на Общинския съвет.  Това обявиха от партията, след като днес отчетоха предизборната кампания и..

публикувано на 04.11.19 в 20:03

НФСБ обжалва вота за общински съветници в Павликени

Новите общински съветници в Павликени ще трябва да се явят за обяснения в Административния съд във Велико Търново по делото, заведено от Националния фронт за спасение на България, с което се обжалват резултатите за този вид избори. Три дни след полагане..

публикувано на 04.11.19 в 19:51