Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 28 юли от 20:00 часа

Галаконцерт на радиоконкурса за нови български поп и рок песни „Пролет 2021“

Арена София, Колодрум Сердика, Борисова градина

| обновено на 21.07.21 в 16:39

Скъпи почитатели на новата българска поп и рок музика!

Елате и споделете с нас галаконцерта на 52-рото издание на Конкурса за нова поп и рок песен "Пролет 2021".

Ще чуете атрактивни групи и изпълнители и новите им музикални предложения.

 

На 28 юли, сряда, ще бъдат връчени наградите на тазгодишните победители в конкурса. Кои са те ще стане ясно на галаконцерта на откритата сцена в Арена София, Колодрум Сердика, Борисова градина.

Сред финалистите тази година са: AIRBAG, Wet Pebbles, Група Атлас, Вера Шандел и Ангел Заберски, Група Лунапарк,  Electric Pie, Кристина Иванова feat. Димитър Атанасов,  Tanya DI, Big Mama Scandal, Megy  ft. Borislav Bozhkov, Група СИЛУЕТ и Мирослав Станчев

Очакваме ви!

ВХОД СВОБОДЕН!

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Симфоничният оркестър на БНР представя "Поглед към Вселената"

„Поглед към Вселената“ ще представят Симфоничният оркестър на БНР на 5 април от 19 часа в зала „България“ . Концертът ще започне с „Очите на нощта” от Константин Илиев , един от най-значимите ни съвременни композитори, творили в сферата на така наречения „български музикален авангард“. Последното си симфонично произведение композиторът..

публикувано на 18.03.24 в 18:04

Концертът на Симфоничния оркестър на БНР на 15 март се отменя

Концертът „Изкуството на живо“ на Симфоничния оркестър на БНР с гост-диригент и солист Патрик Галоа, солист Явор Желев и с участието на визуалния артист Тийна Осара се отменя във връзка с кончината на Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит. Концертът трябваше да се състои в деня на национален траур на 15 март. Билетите..

публикувано на 14.03.24 в 17:28

Мирослава Кацарова и Мирослав Турийски гостуват на Биг бенда на БНР

На 21 март в Първо студио на БНР , от 19 часа ще се състои концерт на Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев и гост-солисти - джаз вокалистката Мирослава Кацарова и пианистът/аранжор/композитор Мирослав Турийски . Концертът ще се проведе в деня, в който обикновено се посреща пролетта, а той носи името „От тук до вечността“ на името на..

публикувано на 28.02.24 в 10:11

Радиосимфониците с нетрадиционен концерт на 15 март

На 15 март от 19 часа в зала „България“ за първи път на българска сцена ще се реализира един нетрадиционен концерт на Симфоничния оркестър на БНР с участието на Тийна Осара, която ще рисува на сцената (live painting act), докато звучи музиката от балета „Ромео и Жулиета“ от Сергей Прокофиев . Тийна Осара е финландски визуален..

публикувано на 27.02.24 в 15:20

Златни български хитове ще звучат в изпълнение на млади поп певци и групи

Следващият концерт на Биг бенда  на БНР  е под надслов „Мост между поколенията“ . На 22 февруари от 19 часа в Първо студио на БНР публиката ще си припомни златни български хитове на известните ни композитори - Йосиф Цанков, Тончо Русев, Петър Ступел, Вили Казасян, Борис Карадимчев, Атанас Бояджиев, Емил Георгиев, Светозар Русинов, Александър..

публикувано на 05.02.24 в 14:07