Плевенските лекари набират средства за лечение на колегата си д-р Цветан Маринов

Снимка: БГНЕС

Плевенските лекари подеха инициатива за набиране на средства, за да помогнат в тежък момент на колегата си д-р Цветан Маринов – един от най- добрите специалисти в областта по "Уши, нос и гърло", който е диагностициран с карцином на панкреаса.

На медика е необходима поредица от химиотерапии, които, по първоначални изчисления, възлизат на 20 000 евро.

В РЗОК е монтирана и кутия за дарения за лечението на д-р Маринов. Открита е и дарителска сметка:

IBAN  BG66STSA93000003791408

BIC  STSABGSF




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

55-годишната Йовка Петкова се нуждае от средства за лечение

Йовка Петкова е на 55 години и страда от рак на панкреаса с метастази в черния дроб. Преди 6 месеца е извършена лапороскопска операция на жлъчката и е поставен стент . Семейството заплаща медицинското изделие, което не се поема от Здравната каса. При операцията се установява раковото заболяване в последен стадий. Препоръчва се операция на..

публикувано на 27.12.18 в 17:56

Зов за помощ

Активна благотворителна кампания в помощ на 25-годишната Елизабет Донкова от Шумен се провежда в социалните мрежи. Момичето се бори с лимфом на Ходжкин, като следващата стъпка в лечението ѝ е трансплантация на костен мозък. Срокът за извършване на операцията е една седмица, а цената е 200 000 лв. За едно денонощие, българи, живеещи в чужбина са събрали 7..

обновено на 11.12.18 в 11:11
Вивиян Костова

Вяра и Вивиян се нуждаят от помощ в борбата си срещу рака

В събота, на 6 октомври Столичният район "Надежда" организира в Културния дом благотворителен концерт и базар в помощ на Вяра и Вивиян. Двете деца страдат от едно и също онкологично заболяване в последен стадий. Персоналът на детските градини, които те са посещавали, родителите на другите деца и районната администрация се обединиха, за да помогнат..

публикувано на 05.10.18 в 12:40

50 хиляди евро са нужни за операция на Антонио

10-годишният Антонио от Бургас се нуждае спешно от лечение, след като преди 6 години му откриват тумор в мозъка. Сумата, необходима за оперативната интервенция в Хановер е 50 хиляди евро . За съжаление тя е непосилна за родителите му, които разчитат на дарителски SMS, за да може Антонио да се излекува. Когато Антонио Георгиев е едва на 4..

публикувано на 03.09.18 в 14:26

Зов за помощ за Венцислав Миланов, страдащ от рядко автоимунно заболяване

Продължава кампанията за набиране на средства за 53-годишния Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. За лечението му са необходими 12 хиляди лева, като до момента са събрани 2 хиляди лева. Мъжът не може да се храни и обслужва сам, не може да държи изправена главата си. Сестра му Адриана Миланова сподели: "Благодаря..

публикувано на 30.05.18 в 14:43

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител, съобщава пресцентърт на Дирекцията. Инициативата тръгна от началника на РУ-Лозница, където работи младши инспектор Димитър Терзиев. Писмо от директора на ОДМВР старши комисар Ивайло Йовчев е изпратено до главния секретар на МВР. С резолюция на главен комисар Младен..

публикувано на 10.05.18 в 13:52

БНР благодари на всички, които помогнаха за успешната операция на Станислава Пирчева

Преди дни успешно бе осъществена операцията по отстраняването на мозъчния тумор на журналистката Станислава Пирчева. Любимата водеща на Нощния блок на програма „Хоризонт“ предизвика вълна от съпричастност. Сумата бе събрана за изключително кратко време и дори надхвърли необходимите за операцията финанси, което ще позволи останалите средства да..

публикувано на 05.02.18 в 10:53