Bullgaria merr pjesë në një project të sigurisë rrugore

12 vende evropiane, ndër të cilat është dhe Bullgaria, bashkojnë përpjekjet e tyre për të përmirësuar sigurinë rrugore në një projekt të përbashkët të financuar nga Bashkimi Evropian. Duke pasur parasysh diferencat ekzistuese në treguesit e sigurisë rrugore në shtetet e ndryshme-anëtare të BE-së, projekti trevjeçar për shkëmbim në fushën e sigurisë së qarkullimit rrugor qëllon që vendet t’i kapërcejnë këto mospërputhje. Në projekt do të marrin pjesë ekspertë nga Austria, Bullgaria, Franca, Greqia, Irlanda, Lituania,Holanda, Polonia, Portugalia, Rumania, Spanja dhe Suedia. 


Още от БНР уеб