Muzeu Historik në Jamboll me atelie dhe lojëra online

Nga 23 maji Muzeu Historik Regjional në Jamboll (Bullgari Juglindore) do të transmetojë çdo të shtunë në faqen e vet elektronike atelie tematike dhe lojëra. Në programet me titullin “Katër histori dhe një muze” shikuesit do të mësojnë fakte interesante dhe më pak të njohura nga historia e rajonit të Jambolit dhe e vendit tonë në përgjithësi.

Në programet arsimore marrin pjesë klubi “Fuçia udhëtuese”, shoqata për rikrijime historike “Çigot”, ekipet e “Shous me zjarr dhe dritë” dhe të "Small Theatre Company".


Още от БНР уеб