Nën 3% janë të porsainfetuarit me koronavirus pas 2 915 testeve të bëra

86 janë rastet e reja të Covid-19 të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit, sipas të dhënave të Portalit Unik Informativ. Janë bërë 2 915 teste, 2.95% prej të cilave janë pozitive.

Më i madh është numri i të infektuarve në rrethin e Varnës – 19, pas kësaj radhitet kryeqyteti i Sofjes – 12 dhe Bllagoevgrad – 11.

Janë hospitalizuar 723 veta. 77 prej tyre janë vendosur në reparte intensive.

Të shëruarit në harkun kohor prej 24 orësh janë gjithsej 48, ndërsa të vdekurit – 2 Bashkë me ta numri total i viktimave të Covid-19 që nga fillimi i pandemisë shkoi në 755 veta.
Още от MË E RËNDËSISHMJA PËR KORONAVIRUSIN